Overige vragen over het naturistenterrein in Cap d’Agde

Op deze site hebben we zoveel mogelijk actuele informatie over Cap d’Agde gegeven. We hebben hierbij de vragen gerubriceerd in hoofdonderwerpen en per hoofd onderwerp hebben we voorlopig de tot nu toe meest voorkomende vragen over Cap d’Agde behandeld. We gaan ervan uit dat deze site voorlopig niet af is en waarschijnlijk ook niet af zal raken.
Ten eerste zal deze continu moeten worden aangepast, want we leven in een dynamische wereld. Wat in 2016 geldt, kan in 2017 weer helemaal anders zijn en om die reden zal deze site continue moeten worden geupdate.

Daarnaast krijgen wij nog steeds nieuwe vragen binnen en deze vragen zullen ook worden verwerkt en op de site worden gezet.
Overigens als u een vraag heeft, krijgt u altijd netjes eerst per email een response. Dat gaat sneller dat een topic met informatie aanmaken op deze site. Anders moet u te lang wachten op uw antwoord, want het kan enige tijd duren voordat we deze vraag ook op de website vermelden. En mocht het een zeer specifieke vraag zijn die niet eerder is voorgekomen en/ of u wilt niet dat deze wordt gepubliceerd op deze site, dan komt deze helemaal nooit online.

Voor zover mogelijk plaatsen we veelvoorkomende vragen na einge tijd in de hoofd onderwerpen die we eerder hebben gecreëerd. Mochten er ineens veel vragen komen over een nieuw actueel onderwerp, dan richten we hiervoor uiteraard weer een nieuwe hoofdpagina op. Echter sommige vragen zullen altijd overal buiten vallen. En hiervoor zullen wij dan één aparte pagina creëren onder de noemer diverse vragen over Cap d’Agde.

Staat uw vraag er nergens bij, of heeft u een vraag die in geen enkele categorie past, geen probleem. U kunt de vraag gerust stellen en voor zover mogelijk zullen wij die beantwoorden en hier publiceren.

Binnenkort volgen hier de overige vragen over het naturistendorp in Cap d’Agde.