Wat kost de poolparty?

Hoeveel geld kost de naturisten en swingers poolparty van Cap d’Agde

De naakte poolparties waren tot 2015 helemaal gratis en dat had zijn voor- en nadelen. Voordeel was dat je gewoon even gratis naar binnen kon wippen en weer weg kon gaan, als het je niet beviel.
Nadeel was dat het zo ontzettend druk was dat je niet meer normaal kon lopen. Rond 16:00 was het vaak niet mogelijk om even een rondje om het zwembad van Babylone te huppelen, je kwam er simpelweg niet doorheen, of je belandde ongewild in het water.

Ook de organisator c.q eigenaar van de schuimparty (welke dezelfde organisator is als van de poolparty) werd hier niet heel vrolijk van. Omdat het veel te druk werd op de pool parties kwamen hierdoor minder betalende bezoekers bij het schuimfeest en hierdoor liep de eigenaar dus flinke inkomsten mis, omdat de naturisten en swingers bij het “verkeerde” feest waren.

Mede om die redenen wordt sinds 2015 een toegangsprijs voor het zwembad feest gerekend van 20 euro per koppel. Voor deze prijs krijg je twee consumptiebonnetjes die goed zijn witte wijn of rosé. Heb je liever een biertje dan heb je pech en zal je dat uit je eigen zak moeten betalen. Je mist sowieso weinig aan de gratis consumptie, want deze wordt geserveerd in een beduidend kleinere eenheid dan een normale rosé of witte wijn.

Verder zijn er in tegenstelling tot de schuim party, geen extra kosten voor de garderobe. En het toilet is ook hier gratis.
Houdt zowel bij de bar als bij het toilet wel rekening met soms hele lange rijen, voordat je een keer aan de beurt bent.

De consumptieprijzen voor de drankjes zijn vergelijkbaar met die van de schuimparty en zijn als volgt:

– € 5 voor water, frisdrank of tapbier,
– € 6 voor een glas witte wijn, rode wijn of een glas rosé,
– € 8 voor een pina colada,
– € 20 of € 25 voor een fles wijn of fles rosé,
– rond de € 35 voor een kan vers gemaakte sangria,
– voor champagne worden verschillende prijzen gehanteerd.

Hoeveel alcohol je krijgt per glas rosé of wijn is altijd weer even afwachten. Soms krijg je een flink glas helemaal gevuld zonder ijsklontjes en een andere keer een beduidend kleiner glas volgepropt met ijs en maar een beetje alcohol.

De toegangsprijs in 2021 was 25 euro per koppel inclusief 2 drankjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *