Zijn er swingers op het normale naakt strand?

Zijn er ook swingers aanwezig op het normale nudistenstrand van Cap d’Agde?

Veel nudisten en naturisten willen weten of er ook swingers zijn op het normale naaktstrand van Cap d’Agde. Met name families met kinderen maken zich hier zorgen om, want indien swingers niet alleen naar het speciale swingers strand gaan maar ook naar het normale naturisten strand, dan vrezen zij, dat het ook op het normale naaktstrand snel gedaan is met de rust en “veiligheid”.

Het antwoord laat zich een beetje raden. Er komen jaarlijks werkelijk tienduizenden swingerkoppels naar Cap d’Agde. Een deel ervan komt er voor het eerst en heeft zich nog niet heel erg verdiept in wat er allemaal te doen is in Cap d’Agde. Vaak weten zij op het begin dus ook helemaal niet dat er überhaupt zoiets bestaat als een speciaal stuk naaktstrand waar alleen swingers komen en daar flink losgaan. Kortom deze stellen lopen vanuit hun vakantie-accommodatie via de dichtst bijzijnde strandingang het naakt strand op en ploffen zo snel mogelijk neer in het zand waar ze lekker bloot kunnen gaan zonnen.

Daarnaast is er ook een groep swingers die het net even te ver lopen vind naar het swingers strand. Vanuit bepaalde locaties is dit toch snel ruim een kwartier tot twintig minuten lopen en dat stuk moet je ook weer terug. Sommige mensen vinden dit net even te lang lopen, zeker als je alleen even een uurtje of paar uurtjes wilt luieren, je kater rustig wilt overleven of gewoon even je kleurtje wilt bijwerken.
Het antwoord is dus volmondig: ja er komen ook genoeg swingers op het normale naaktstrand.

Maar daar weten ze zich over het algemeen prima te gedragen. Ze snappen ook dat openbare sex in dit deel van het strand zeer ongepast en ongewenst is en misschien op een enkel idioot stel na, die de regels nog niet helemaal snapt, zullen ze zich precies zo gedragen als de overige aanwezige nudisten en naturisten. Je merkt er dus niets van dat deze mensen swingers zijn en gedragen zich op dat moment net als ieder ander, die naar het naaktstrand komt voor nudisme en naturisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *