Wat is de dresscode voor de poolparty?

Wat moet ik aantrekken voor de poolparty in Cap d’Agde?

Dit verschilt van jaar tot jaar. De eerste jaren zag je van alles door elkaar, helemaal naakt zag je veel, maar ook mensen die gewoon in sexy avondkleding liepen. In 2012 was de vrouwelijke helft van dit stel ook weer helemaal mooi en sexy aangekleed om vervolgens aan de toegangspoort te horen te krijgen, dat ze alleen naar binnen mocht als ze zich helemaal uitkleedde, omdat de dresscode dat jaar, gelijk aan de schuimparties, op volledig naakt was gezet. Hetgeen de nodige chagrijn opleverde bij diverse swingers stellen, want er was de nodige tijd gespendeerd om de juiste jurk te selecteren en aan te trekken.

In 2015 hadden ze weer wat nieuws verzonnen. Je mocht helemaal naakt komen maar ook in sexy badkleding.
Onder dat laatste verstond men een super sexy mini bikini. In de praktijk zag je echter ook weer van alles door elkaar. Er liepen ook gewoon mensen rond in een t-shirt, hetgeen er meestal toch minder leuk uitziet gezicht als een paar blote borsten. Het zou prettig zijn als er vastere regels zouden komen voor de dresscode, om verrassingen en teleurstellingen te voorkomen.

Wat ons betreft wordt de verplichte naaktheid die geldt voor de schuimparty’s ook ingevoerd voor de pool parties. We vieren ten slotte niet voor niets vakantie in een naturistenresort. En bovendien is het trouwens sowieso makkelijker sexen als je niets aan hebt en meestal zie je in de loop van de middag dat er steeds meer kledingstukken van de lichamen verdwijnen.
In 2021 was de dresscode gelukkig was zoals het hoort, helemaal naakt, anders kwam je niet binne.

Wat in ieder geval wel heel leuk is en dat is een voordeel ten opzichte van de schuimparties, is dat hoge hakken zijn toegestaan, want wat is er mooier dan een mooie dame op naaldhakken?
Jawel u raadt het misschien al: een mooie, blote dame op naaldhakken die naakt rond loopt.
En de overtreffende trap hiervan is als deze mooie, naakte dame op hakken ook op een gegeven moment (of meerdere momenten) sexuele handelingen verricht met haar partner of (een) ander partner(s). Hoe mooi kan het leven zijn in Cap d’Agde.

Kortom het beste kleding voorschrift is naakt met hakken voor de dames.
Wat de dresscode voor 2022 zal zijn is nog niet geheel duidelijk op het moment van schrijven, maar het heeft er alle schijn van dat het beleid van vorig jaar wordt gecontinueerd, dus helemaal naakt.

Zodra er meer bekend is over de officiële dresscode voor 2022 dan laten wij dit weten via deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *