Waar zijn de schuimparty’s van Cap d’Agde?

Waar op het naturisten centrum worden de schuimparty’s precies gehouden?

De schuimparty vindt plaats in Le Glamour. Echter niet op precies dezelfde plek als waar ‘s avonds de swingersclub entree is. De ingang van de party vind je een stukje verderop om de hoek. Als je met je gezicht naar de normale ingang van Le Glamour staat en met je kont dus naar het strand gericht, ga je via het pad dat boven langs het strand loopt naar rechts. Om verwarring te voorkomen, je loopt naar het noorden met je gezicht richting de camping/ swingersstrand en aan de rechterkant bevindt zich de zee. Zodra je naar links kan, doe je dat en nu loop je als het ware de binnenring in van Heliopolis.
Heliopolis in een half cirkelvormig gebouw en door naar links te gaan, loop je die figuurlijke halve cirkel in.

Na een klein stukje lopen zie je aan de linkerkant een soort van houten schutting, hier moet je afslaan want dit is de ingang van de schuimparty.Hier staat bijna altijd iemand van het personeel te wachten, die je een reclame tasje in je hand stopt, waar jullie je spullen in kunnen doen. Mogelijk hoor je het ook al aan de muziek waar je moet zijn en er is ook een kans dat er een flinke rij staat, dan kan het helemaal niet missen.Vanaf de normale ingang van Glamour is het ongeveer anderhalve minuut lopen. Als je aan de linkerkant een soort van kiosk/ bar ziet, dan ben je net te ver en moet je omdraaien. Je kijkt nu recht de ingang van de schuimparty in.

Kom je vanaf de andere kant vanaf het winkelcentrum van Heliopolis, dan is het richting strand en Eden lopen. Op een gegeven moment moet je ofwel naar links ofwel naar rechts. Aan de rechterkant zie je een soort van parkeerterrein, die kant moet je niet op. Jij gaat naar links en dan loop je vanzelf de schuimparty binnen (nadat je aan de rechterkant nog een soort van kioskje/ barretje hebt gepasseerd). Vanaf deze kant is het iets makkelijker te vinden omdat het minder verstopt zit. Let wel dat er in het hoogseizoen tussen 14:00 en 15:30 een flinke rij kan staan. De wachttijd kan oplopen tot 15-20 minuten. Gewoon aanschuiven in de rij en genieten van al het moois wat voorbij loopt of in de rij staat. Soms staat er helemaal geen rij en kan je zo doorlopen.

De schuimparty wordt gehouden in een afgeschermde buitenruimte van LeGlamour. ‘s Avonds wordt deze ruimte voornamelijk gebruikt om een luchtje te scheppen of te kunnen roken. Het feit dat deze locatie buiten is en dat je lekker in de zon kan staan, geeft de naakte schuimparty een extra dimensie.

Tot slot nog twee punten van aandacht om mogelijke fouten en verwarring te voorkomen.

Binnen het naturistenterrein worden er ook wel eens schuimparties georganiseerd voor kinderen op de camping. Dit is uiteraard een heel ander soort schuim party en lijkt op geen enkele manier op de schuimparty voor volwassenen.

Buiten het naturistenterrein in andere delen van Cap d’Agde worden er ook wel eens schuimparty’s georganiseerd. Dit zijn normale schuimparties in een zwembroek voor normaal publiek. Deze zijn niet voor swingers of naturisten. De party waar u wilt zijn, bevindt zich op het naturistenterrein in Le Glamour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *