Histoires d’Ô – Is dat leuk?

Histoires d’Ô Sauna Cap d’Agde

Ook Histoires d’Ô Sauna is voor swingers en ruimdenkende mensen (of zoals de Fransen dat zeggen un sauna libertin) op het naturistenterrein van Cap d’Agde in Port Ambonne en ligt direct naast de sauna le 2 et 2.

Hieronder volgen een aantal van de meest gestelde vragen over sauna Histoires d’O. Deze informatiepagina is anders opgezet dan de overige pagina’s.
Alle vragen worden direct onder de vraag beantwoord, omdat het korte antwoorden zijn en voor alle drie de sauna’s ook dezelfde vragen zijn (wel met andere antwoorden).
Per sauna hebben we dus een aparte pagina en deze gaat over: “Histoires d’Ô”.
 

Mogen singles ook naar binnen in Histoires d’Ô?
Singles hebben gedurende de volledige openingstijden altijd toegang tot de sauna Histoires d’Ô? Dit geldt zowel voor alleengaande mannen als voor alleenstaande vrouwen.
 

Wat is de toegangsprijs van sauna ?
De toegang bedraagt € 50 voor single mannen, € 35 voor koppels en € 10 voor single vrouwen.
 

Wat zijn de openingstijden van de sauna?
Histoires d’Ô heeft nogal wisselende openingstijden door de seizoenen heen.
Ze zijn doorgaans altijd geopend als le 2 et 2 ook open is (zie openingstijden op de pagina over Le2et2) en regelmatig ook wat vroeger en later.
 

Waar bevindt zich de sauna precies?
De locatie van Histoires dO is in Port Ambonne, schuin tegenover een ingang van het open lucht zwembad.
Het adres is Village Naturiste – Port Ambonne, 2, Rue Amphitrite, 34300 Cap d agde, Frankrijk

Voor de precieze locatie van deze sauna verwijzen wij u graag door naar de sauna pagina van Le2et2. Op deze pagina staat precies beschreven waar u deze sauna kunt vinden, wanneer u zich op het naturisten terrein bevindt. Uitgelegd vanuit drie verschillende startlocaties. Aangezien de sauna Histoires dO zich direct naast Le2et2 bevindt, kunt u deze niet missen, als u de routebeschrijving aanhoudt van Le2et2.
Histoires d’O is ook telefonisch bereikbaar via telefoon nummer :0033 4 67 32 94 39
 

Wat tref je binnen aan in Histoires d’O?
Histoires d’O zijn de buren van Le2et2. Het heeft dezelfde eigenaar. En het beleid en concept is ook in grote mate hetzelfde als in Le2et2 met een heel groot verschil. In Histoires d’O mogen wel single mannen naar binnen en in Le2et2 niet.
Eigenlijk is het min of meer één en dezelfde tent waar een muur tussen staat en een deur welke koppels de mogelijkheid geeft om tussen deze twee sauna’s te switchen zonder extra kosten. En deze deur welkt tevens als filter tegen ongewenste single mannen. Vanuit le2et2 kan je als stel gewoon doorlopen naar Histoires d’O, maar omgekeerd loop je niet zomaar Le2et2 in en moet je eerst worden toegelaten via een op afstand bedienbare deur met camera controle. Dit om te voorkomen dat alleengaande mannen als nog via een kleine omweg toegang krijgen tot de voor hun verboden vruchten van Le2et2.

Dus ook in Histoires d’O is openbare sex in de sauna en op de bedjes toegestaan, hetgeen uiteraard ook veelvuldig voorkomt. Alleen zie je hier veel meer alleenstaande mannen en beduidend minder koppels dan bij de sauna ernaast.

Kortom zijn jullie swingers die voornamelijk van partnerruil houden met een ander swingers stel en niet op zoek zijn naar een extra man dan is Le2et2 de beste plek voor jullie. Zijn jullie swingers die een extra man zoeken voor trio sex, dan is Histoires d’O een hele leuke plek voor jullie, waar genoeg mogelijkheden zijn een single man te scoren die zich wil opofferen om sex te hebben met de vrouw (en mogelijk ook met de man).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *