Sauna’s in Cap d’Agde op het naturisten terrein

Voor veel Cap d’Agde bezoekers zijn de diverse sauna’s van het naturisten dorp nog onbekend terrein.
Indien je hier niet over getipt bent door anderen, zal je je al snel afvragen wat je in een sauna moet zoeken als het buiten rond de 30° graden is en al helemaal waarom er drie verschillende sauna’s zijn op relatief korte afstand van elkaar.

Kom je al wat langer in Cap d’Agde, dan zal je inmiddels begrepen hebben, dat de sauna heel wat meer is dan alleen een sauna. Binnenin liggen veel matrasje waarop mensen sex kunnen hebben met elkaar of met andere koppels.
Openlijke sex in de sauna clubs zijn dus toegestaan op vrijwel de meeste plaatsen.
Officieel is het uiteraard niet alleen voor swingers, maar ook voor naturisten en nudisten of mensen die het gewoon lekker vinden om naar de sauna te gaan. Echter als je voor de deur staat bij sommige sauna’s op bepaalde tijdstippen en het blijkt dat alleen koppels toegang hebben, dan moet toch wel een belletje gaan rinkelen dat er iets niet klopt.

Als je als niet swingers koppel naar binnen gaat, ontdek je eerst nog niet veel geks. Je ziet een bordje dat naakt verplicht is, maar dat is op zich niet raar voor een sauna.
Eenmaal binnen blijkt al snel dat het eigenlijk gewoon een verborgen swingers club is. Op diverse plekken in de club zijn koppels aan het neuken met elkaar of met een ander stel en dat is uiteraard niet normaal voor een gewone sauna.

Er zijn in totaal drie sex-sauna’s op het naturistenterrein in Cap d’Agde en per sauna hebben we één pagina gemaakt waar we een aantal van de meeste gestelde vragen zullen doornemen.

Het gaat om:
Sauna Le2et2 (Le deux et deux) in Port Ambonne
Le2et2 Sauna
Sauna Histoires-d’O in Port Ambonne (buren van Le2et2 en hebben een interne verbindingsdeur)
Histoires-d’O Sauna
Sauna Kama Sutra in Port Nature
Kamasutra Sauna