Hoeveel kans heb je op sex als alleenstaande single man?

Hoeveel kans maak je op sex als alleenstaande single man in Cap d’Agde?

Of jij zelf sex zult hebben, is niet te beantwoorden want dit hangt af van tal van variabelen. Ben je bijvoorbeeld iemand die in het normale leven ook makkelijk scoort, dan is er een grote kans dat je in Cap d’Agde sex zal hebben en zo zijn er nog tal van andere factoren die een rol spelen. Ten dele zijn deze niet beïnvloedbaar en ten dele wel. Een ding is wel al zeker, de kans op dat jij mensen sex zal zien hebben is 100%. En het zal niet bij één stel blijven. Je kunt tientallen of mogelijk honderden mensen zien sexen, afhankelijk hoe lang je blijft en of je de juiste plekken bezoekt.

Maar eerst terug naar hoeveel kans jij zelf maakt om zelf sex te hebben in Cap d’Agde. Je hebt in principe twee opties. Je vindt een single vrouw waarmee je sex hebt, of je vindt een koppel waarvan jij sex mag hebben met de vrouw. De kans op een single vrouw is niet zo heel groot. Alleenstaande vrouwen zijn er wel, maar zijn relatief schaars. De kans dat jij een swingers stel vindt is groter, omdat er veel meer vrouwen in Cap d’Agde aanwezig zijn, die onderdeel zijn van een swingers-stel dan dan er alleenstaande vrouwen in Cap d’Agde zijn. Deze swingers vrouwen schamen zich er niet meer voor om te bekennen, dat sex met twee mannen heel lekker kan zijn en ongekend meer mogelijkheden biedt dan één man.

Maar verwacht niet dat stellen jou in grote getallen zullen benaderen, tenzij je iets hebt wat eruit springt, zoals een lul van 25 centimeter of een waanzinnig goed uiterlijk. Vanuit gaande dat geen van deze twee bij jou van toepassing zijn, zal je dus zelf moeten zorgen dat je in de smaak valt.

Ten dele heb je dat niet in de hand, je uiterlijk is voor een deel een feit, maar je kan er in ieder geval voor zorgen dat je er goed mogelijk verzorgd bijloopt, netjes geschoren op de juiste plekken en in de avonduren leuke, passende stapkleding draagt. Er zo goed mogelijk uitzien is het minste wat je kunt doen, om je kansen te vergroten.

Let ook op je leeftijdsgroep. Ben je zelf 45 ga da niet achter de koppels aan van 25, want als deze al behoefte hebben aan een extra man, dan zoeken ze iemand van hun eigen leeftijd of jonger. Richt je dus op stellen van je eigen leeftijd of ouder.

Passief in een hoek staan gaat je ook niet helpen, je kan het best zoveel mogelijk contacten proberen te leggen, maar wees niet opdringerig. Zodra je merkt dat mensen het niet fijn vinden om met jou te blijven praten, kan je beter gas terug nemen.

Toch is het wel belangrijk dat je extrovert bent en zoveel mogelijk contacten legt. Misschien lukt het niet vanavond, maar kom je ze morgen weer tegen en staan ze er wel voor open. Daarnaast is het uiteraard belangrijk zo vriendelijk mogelijk te zijn tegen zowel de man als de vrouw. Een vrouw laat zich niet neuken door iemand die ze niet mag, maar bedenk ook dat een man zijn vrouw geen sex laat hebben met iemand, als hij die arrogant vindt of niet aardig.

Verder speelt toeval en timing een heel belangrijke rol. Als een stel toevallig besloten heeft vanavond op zoek te gaan naar een extra man voor trio sex, of gewoon een man om haar te plezieren terwijl hij toekijkt, kan je geluk hebben, dat ze jou uitkiezen. Zou je dit zelfde stel morgen tegen komen, dan zouden ze je waarschijnlijk niet eens bekijken, omdat ze geen interesse hebben in een single man die avond.

Zo iets soortgelijks kan ook optreden in de duinen naast het swingers strand, waar een man net begint met zijn vrouw te neuken. Als die vrouw op dat moment zin heeft om gelijktijdig een man te pijpen en jij staat daar net toevallig met een giga stijve lul te kijken, dan zou het zomaar kunnen dat dit stel jou ziet zitten en jou wenkt dat je erbij kunt komen, terwijl als je 5 minuten later had gekomen, iemand anders waarschijnlijk al die gelukkige zou zijn geweest.

En precies zo’n zelfde situatie kan optreden in een swingers club. In Glamour bijvoorbeeld is beneden een ruimte voor koppels en een ruimte voor trio’s. Van stellen die express sex gaan hebben in het trio sex gedeelte, mag je verwachten dat ze het prettig vinden als ze aandacht krijgen van singles.

Kortom wees extrovert, beleefd, vriendelijk, niet opdringerig en zie er zo goed mogelijk uit en dan is het afwachten of en hoe vaak jij sex zal hebben.

Ben je ook een liefhebber van publieke buitensex dan zal je in ieder geval een zeer goede vakantie hebben. Elke middag en begin van de avond kan je vele mensen sex buiten zien hebben op het strand. Pijpen, beffen, neuken, trio sex, groep sex, het kan er allemaal plaats vinden op klaarlichte dag in de zon op het swingers strand en in de duinen ernaast. Mocht het je allemaal te veel worden en raak je te opgewonden, dan is dat ook geen probleem. Niemand kijkt er van op als je op het strand rondloopt met een stevige erectie en dat single mannen zich daar op hun gemakje aan het bevredigen zijn, terwijl ze kijken naar een sexend koppel is ook niets vreemds.

Ook in de sauna’s Kama Sutra en Le Histoires d’O kan je je ogen uitkijken en dingen zien die je normaal alleen in pornofilms ziet gebeuren. Datzelfde geldt voor de swingers-clubs zoals le glamour. Officieel mag je alleen beneden sex hebben, maar het gebeurt regelmatig dat ook op en rond de dansvloer seksuele activiteiten plaats vinden.

Kortom als liefhebber van naakt, buiten sex en publieke sex zal je als single man een prima vakantie hebben, zelfs als je zelf niet kunt scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *