Wat zijn de openingstijden van de swingers poolparty

Wat zijn de openingstijden van de sex poolparty in Cap d’Agde

Op de dagen dat de poolparties worden gehouden, gaan de deuren open om 14:00, maar de deejay en daarmee de party start meestal pas om 15:00. Het feest duurt tot 19:00 en daarna wordt je geacht weer te vertrekken. Echter het is niet zo dat je tussen 14:00 en 19:00 op elk moment zomaar even kan binnenwandelen, wanneer het jullie uitkomt. Er is een aantal zaken waarmee je rekening moet houden, wil je die middag kunnen genieten van de poolparty voor swingers.

Sinds 2015 geldt voor le Jardin du Babylone een maximum aantal van 200 koppels welke naar binnen mogen. Dit lijkt veel, maar wordt in de praktijk dus gemakkelijk gehaald en daarna geldt jammer maar we zitten vol. In het verleden hebben ze vaker geprobeerd het aantal koppels te limiteren, echter zodra er dan weer een paar naar buiten kwamen, mochten er weer hele hordes naar binnen. Dat is nu echt verleden tijd. Stellen worden en masse geweigerd en we hebben veel mensen gesproken die ook na een hele smeekbede en allerlei flirtpogingen toch echt niet meer naar binnen mochten.

Verder moet je rekening houden met een hele lange wachtrij. Ook sinds 2015 moet er eerst betaald worden voor je naar binnen kan en dat gaat allemaal tergend langzaam. Vorig jaar hebben we zelf na een kwartier in de brandende zon te hebben gewacht besloten de rij te verlaten, omdat we naar inschatting er nog wel 20 minuten in hadden gestaan. We hadden het er niet voor over en zijn lekker naar de schuimparty gegaan, wat sowieso onze voorkeur heeft, maar dat is persoonlijk.

Na de wachtrij voor de ingang ben je namelijk helaas nog niet, vervolgens staat er meestal ook zo’n zelfde rij voor de bar te wachten en kom je dezelfde mensen weer tegen in de wachtrij naar de wc. Nu is dit wel ietsje verbeterd ten opzichte van voorgaande jaren, omdat er minder koppels binnen zijn, maar elke minuut wachten is een minuut minder feesten en de totale tijd die je verpest met wachten is simpelweg in onze ogen nog steeds veel te lang.

In Eden zijn de problemen bij het toilet wat minder en ben je meestal binnen 10 minuten wel aan de beurt, maar ook daar kan bestellen echt een crime zijn waar je rustig 15 minuten staat te wachten voor je je drankje kan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *