Video’s en foto’s van het naturistenterrein in Cap d’Agde

Van het naturisten dorp in Cap d’Agde is relatief weinig beeldmateriaal in de vorm van foto’s of video’s aanwezig. Reden hiervoor is dat het tot voor kort niet was toegestaan te fotograferen of te filmen op het naturistenterrein in Cap d’Agde.
Recentelijk zijn deze regels op de meeste plekken iets versoepeld en mag je nu wel fotograferen en filmpjes maken, maar hierbij geldt wel dat er geen andere mensen opstaan die hiervoor geen toestemming hebben gegeven.

Ondanks dit verbod zijn er genoeg foto’s en video’s op internet te vinden van bijvoorbeeld het Cap d’Agde swingers strand. Deze zijn in het verleden opgenomen met een verborgen camera, maar dit is tegenwoordig een stuk lastiger geworden, omdat de aanwezige politie en security inmiddels goed op de hoogte is van de verborgen camera technieken en er goed wordt gelet op horloges, zonnebrillen en andere gadgets welke een verborgen camera bevatten.
Deze lijken allemaal heel veel op elkaar en zijn zo duidelijk herkenbaar, mede omdat veel personen dit al geprobeerd hebben. Een persoon die op deze manier video’s wil maken gaat er niet meer mee wegkomen en kan hele flinke straffen tegemoet kan zien, als hij hierop betrapt wordt.

De komende tijd zullen wij een aantal van deze foto’s en video’s voor u verzamelen en mocht u zelf beeldmateriaal hebben die u wilt delen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij dit, na uw toestemming mogelijk ook kunnen publiceren.