Mogen singles ook bij de schuimparty naar binnen?

Hebben alleenstaande mannen ook toegang tot de schuimparty?

Om toegang te krijgen tot de schuimparty op het naturistenterrein van Cap d’Agde zijn er twee belangrijke voorwaarden:
1) je moet naakt naar binnen
2) je moet onderdeel zijn van een stel (man/vrouw)

Indien je niet aan bovenstaande voorwaarden wilt of kunt voldoen, kom je niet naar binnen.
Alleenstaande mannen of alleenstaande vrouwen worden dus in theorie niet toegelaten. Maar de praktijk is soms anders.

Regelmatig gebeurt het dat er single mannen in de rij staan, maar die worden altijd geweigerd. Dus al snel denk je, dat zit wel goed. Maar bijna elke middag kom je vroeg of laat ook single mannen tegen.

Over alleenstaande vrouwen of een stel wat een extra vrouw meeneemt, wordt trouwens over het algemeen niet moeilijk gedaan en begrijpelijk, want single vrouwen zijn over het algemeen niet vervelend op de dansvloer.

Dit in tegenstelling tot alleenstaande mannen die wel eens opdringerig kunnen zijn en helaas komen singles in beperkte mate op de schuimparty wel voor.
En dit is eigenlijk het tweede minpuntje van de schuimparty. De laatste tijd zien we toch wat vaker dat er meer alleengaande mannen een manier hebben gevonden om binnen te komen. Als het er één of twee zijn dan vallen die weg in de massa en heb je er geen last van, maar dit aantal lijkt de laatste jaren wat toe te nemen. In de meeste gevallen zijn het goede vrienden van het personeel.
De schuimparty’s zijn zo populair, omdat dit uitsluitend voor koppels is geweest al die jaren.
Als de trend zich voortzet dat er steeds meer singles zich naar binnen weten te werken, dan zou het wel eens snel over kunnen zijn met die populariteit.

Ben je single en wil je naar binnen, zorg dan dat je op de één of andere manier een dame meeneemt naar de schuimparty. Op die manier ben jij ook gewoon een stel en hoef je niet gefrustreerd rond te lopen in Cap d’Agde.
Het beste probeer je in je vriendenkring of via internet iemand te vinden die voor een gratis vakantie met je wil of probeer lokaal iemand te regelen. Zo zal jij het ook veel meer naar je zin hebben en de naakte schuimparty voor koppels kan jij dan ook bezoeken als een koppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *