Hoe komen swingers in contact met andere swingers?

Hoe komen swingers in contact met andere swingers in Cap d’Agde?

In Cap d’Agde zijn er diverse mogelijkheden voor swingers om in contact te treden met andere stellen die voor partnerruil naar Cap d’Agde zijn gekomen. En voor de meeste koppels is dat toch een zeer belangrijk onderdeel van hun vakantie. Nudisme is meestal bijzaak, sterker nog er zijn ook genoeg swingers die het naakt lopen voor lief nemen of zelfs helemaal niets vinden. De vraag is nu hoe kan je een stel vinden die met jullie sex willen hebben.

In de eerste plaats is het goed om te realiseren dat niet alle stellen die rondlopen in Cap d’Agde automatisch swingers zijn. We schatten in dat dit ongeveer 50% is de overige 50% zijn nudisten en naturisten. Nogmaals dit is onze inschatting, we hebben nooit een enquête gehouden, maar het zal ongeveer rond die orde van grootte liggen. Vroeger was het eigenlijk relatief makkelijk om andere swingers te herkennen. Als men geschoren geslachtsdelen had, kon je er eigenlijk wel voor 90% zeker vanuit gaan dat het swingers waren, maar anno 2022 scheren veel meer mensen hun geslachtsdelen, dus ook onder nudisten en naturisten komt dit veel vaker voor. Daarnaast zijn er ook nationaliteiten waar swingers zich niet allemaal scheren, waardoor je eigenlijk nooit met zekerheid kan zeggen of iemand nudist is of swinger.
Er zijn ook diverse pogingen gedaan om bepaalde sieraden of armbandjes voor swingers te introduceren, maar lang niet iedereen gebruikt dit en zeker internationaal niet.

Daarnaast is het ook zo dat er uiteraard genoeg swingers in Cap d’Agde zijn, maar dat wil niet zeggen dat iedereen het met elkaar wil doen. Net als in de normale dating scene, geldt ook bij swingers dating dat er een klik moet zijn en hierbij geldt dus niet dat twee mensen elkaar leuk moeten vinden, maar dat vier mensen elkaar leuk moeten vinden. Niet alleen lichamelijk maar ook op mentaal vlak, want je laat je partner ook niet neuken met een arrogant persoon die je totaal niet mag.

Dit gezegd hebbende kan het soms toch best nog wel lastig zijn een geschikt stel te vinden die daar tegelijkertijd met jouw vakantie viert. Aan de andere kant zijn er zo verschrikkelijk veel swingers te vinden (duizenden) dat het tevens bijna onmogelijk is om gedurende je swingersvakantie in Cap d’Agde niet één of meerdere keren een match te hebben met een ander koppel. Zo past ook in dit geval op elk potje wel een dekseltje.

Andere swingers kan je overal ontmoeten. Het kan zomaar gebeuren dat je links of rechts best leuke buren hebt waarmee je uiteindelijk in bed beland. Ook kan je een leuk stel tegenkomen, terwijl je aan het boodschappen doen bent of op het strand ligt. Maar de meeste contacten worden toch wel gelegd in het uitgaanscircuit.

Persoonlijk vinden wij de schuimparty de plek bij uitstek om met andere swingers in contact te komen. De sfeer in en rondom het schuim is altijd zeer goed, vrolijk en uitgelaten. Zeker als mensen ook nog eens een paar drankjes op hebben en wat losser worden, is contact ontzettend makkelijk gelegd, met name op de dansvloer. Ook hier geldt niet ieder koppel die daar rondloopt is een swingerskoppel, maar als je een leuk stel ziet en je ziet dat ze ook open staan voor andere stellen dan weet je genoeg. Voordeel is ook nog eens dat iedereen naakt is, dus je ziet gelijk hoe mooi iemand in zijn blootje is. En mocht het tot seksueel verkeer komen, dan hoef je geen kleren meer uit te trekken.

Hetzelfde als hierboven geldt in zekere mate ook voor de poolparties, al vinden wij persoonlijk de schuimparties gezelliger en makkelijker contacten leggen.

Daarnaast is er het avond leven. In uitgaansgelegenheden als Melrose, Eros, Glamour en tal van andere bars en clubs zitten vaak zeer veel swingers, die ook op zoek zijn naar een leuke avond. Mocht u geen tijd of zin hebben in geflirt of graag wat meer zekerheid, dan is er nog een andere mogelijkheid namelijk van te voren een swingers date regelen op een bepaalde plek. Zie hiervoor onze pagina over swingers dating sites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *