Waarom gaan swingers naar Cap d’Agde?

Waarom gaan veel swingers naar Cap d’Agde

Zoals eerder vermeld op deze website gaan er ieder jaar tienduizenden swingers naar Cap d’Agde om daar te feesten. Waarom gaan al deze swingers naar Cap d’Agde. Wat is daar te doen voor de partnerruil liefhebbers en wat is er zo speciaal aan die plek dat swingers van over de hele wereld naar deze plaats (blijven) toekomen?

Er zijn diverse redenen voor. Een belangrijke reden is dat juist de aanwezigheid van zoveel swingers weer veel andere swingers aantrekt. Voor veel mensen uit deze scene bestaat het normale dagelijkse leven veel minder uit de swingers lifestyle die ze graag zouden willen leven. Gemiddeld genomen doen de meeste swingers per jaar 6 keer aan partnerruil. Niet dat ze niet vaker zouden willen, maar het past vaak niet in hun leven om dat vaker te doen en/ of ze kunnen geen geschikte stellen vinden (die op dat moment ook tijd hebben).

In Cap d’Agde bestaan deze problemen niet. Er zijn zoveel aantrekkelijke swingers stellen te vinden in allerlei leeftijdscategorieën, dat het gewoon onmogelijk is om hier niemand te vinden. Daarbij komt ook nog eens dat alle swingers in Cap d’Agde zeeën van tijd hebben om aan partnerruil te doen. Ze zijn hier immers op vakantie en verreweg de meeste tijd wordt besteed op het naturisten dorp om te feesten. Menig swingers koppel komt gedurende de vakantie niet of nauwelijks van het naturistenresort af, omdat ze alle tijd willen gebruiken om zo vaak mogelijk swingers party’s te bezoeken en zo veel mogelijk andere stellen te ontmoeten. Vaak doen ze hier in Cap d’Agde op vakantie meer aan partnerruil dan gedurende alle andere maanden van het hele jaar bij elkaar.

Het probleem in Cap d’Agde is niet om swingers te vinden, maar om de aller leukste swingers te versieren. Er zijn simpelweg veel te veel leuke stellen om te daten. En het is onmogelijk om met iedereen die jullie leuk vinden ook sex mee te hebben. Er zijn er teveel. Het is dus vaak een kwestie van keuzes maken en toeval.

Behalve dat er zoveel gelijk-gestemden zijn is de tweede grote reden dat zoveel swingers maar Cap d’Agde komen het feit dat er ook erg veel te doen is voor koppels die van partnerruil houden. En we kunnen ook rustig stellen dat sommige swingers parties ook redelijk uniek te noemen zijn.

De naakte schuimparty voor stellen bijvoorbeeld is werkelijk ongekend populair en nergens ter wereld is er een naakte mousse party waar zoveel blote swingers bij elkaar te vinden zijn en waar stellen openlijke sex kunnen hebben met elkaar in en rondom de schuimparty area.

Ditzelfde geldt voor de naakte poolparty. Op hoeveel plekken in de wereld zijn er 200 of meer stellen bij elkaar die in het openbaar publiekelijk sex hebben met elkaar bij een openlucht zwembad.

Ook het swingers strand van Cap d’Agde is een attractie. Weliswaar is dit niet het enige strand ter wereld waar mensen in het openbaar met elkaar sexen, maar waarschijnlijk wel één van de weinige stranden waar dit zo massaal gebeurt.

Ook zijn er niet veel plekken in de wereld waar je bij het zwembad van je swingers hotel door je naakte partner publiekelijk oraal wordt bevredigt, terwijl je gelijktijdig met één hand je aantrekkelijke buurvrouw sexueel aan het verwennen bent en met je andere hand van de ober je zojuist bestelde biertje in ontvangst neemt. Dit soort zaken kunnen dus allemaal in Cap d’Agde en iedereen die daar langer dan een dag ontloopt, kijkt er niet raar van op. Het is hier normaal.

Tel hier vervolgens ook nog de swingers bars en swingers clubs bij op en niet te vergeten de vele (privé) swingers parties en u zult begrijpen waarom Cap d’Agde zo ongekend populair is onder de swingers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *