Wat is het swingers strand?

Wat is het swingers strand voor soort strand?

Het swingers strand van Cap d’Agde is niet meer en niets minder dan een klein deel van het hele grote naaktstrand van 2 kilometer lang, welke verbonden is aan het naturisten terrein van Cap d’Agde. Aan het strand op zich is helemaal niets bijzonders te zien, er staan geen afzettingen, het zand en de zee zijn precies hetzelfde als een paar honderd meter verder op het normale naaktstrand. Daaraan is dus niet anders. Maar wat wel bijzonder is, is dat op dit strand heel veel swingers, heel dicht bij elkaar liggen en waar veel openbare sexuele handelingen plaats vinden die door iedereen kan worden bekeken die daar ook op dat strand is.

Het swingers strand is vele tientallen jaren geleden spontaan ontstaan door stellen die het spannend vonden om wat meer te doen op het strand dan alleen de normale dingen, zoals zonnen, boekje lezen, luieren en de zee ingaan. Op zich is dit niet verwonderlijk. Je bent op vakantie, drinkt misschien wat alcohol op het strand, je ligt volledig naakt in de zon met je blote partner naast je, samen met honderden andere stellen om je heen die ook naakt in de zon liggen.

U kunt zich voorstellen dat mensen zin krijgen in ondeugende dingen, ook bij normale mensen (niet swingers) is dat geen uitzondering.Het verschil is alleen dat swingers een boven gemiddelde sex drive bezitten en er er meestal ook geen moeite mee hebben dat anderen kunnen zien dat zij sex hebben. Kortom het blijft niet alleen bij zin in sex, vaak doen ze ter plekke wat met die zin.

Om te voorkomen dat nudisten en naturisten die helemaal niets met openbare sex te maken willen hebben, zich hieraan zouden storen, is lang geleden besloten dat de swingers zover mogelijk buiten het beeld gaan liggen van de toeristen die uitsluitend voor naturisme/ nudisme op het strand zijn en ook ver buiten het bereik van het strand waar de families komen.

Wie dat ooit heeft besloten is onbekend, het is ieder geval niet vanuit de overheid geweest, want openbare sex is officieel niet toegestaan. Het swingers strand bestaat dus ook officieel niet. Je zal nergens een bordje tegenkomen die aangeeft welke kant je op moet lopen om op het swingersstrand te komen en je zal ook geen melding tegenkomen waarop staat hier begint het strand voor swingers. Toch weten alle stellen die van partnerruil houden, dit strand, elk jaar weer feilloos te vinden. Het is een traditie geworden en dit zal waarschijnlijk ook nog decennia zo doorgaan, totdat de overheid mogelijk ooit besluit om echt in te grijpen.

Vooralsnog is dat niet het geval politie en de veiligheidsmensen kijken tegenwoordig gewoon de andere kant op als er wat gebeurt. En dit strand is ook een toeristische trekpleister geworden die veel geld in het laatje brengt. Swingers die naar Cap d’Agde komen om te feesten brengen jaarlijks vele tientallen miljoenen binnen en daar profiteert heel Cap d’Agde van. Wij zien het daarom niet snel gebeuren dat er anti swingers maatregelen worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *