Privé parties voor swingers

In het Cap d’Agde naturistendorp wemelt het elke zomer van de swingers. Het is onmogelijk een exact aantal te geven, maar de schattingen zijn dat gedurende het vakantieseizoen vele tienduizenden swingers dit nudisten resort bezoeken vanuit alle uithoeken van de aarde. Uiteraard komen de meeste liefhebbers van partnerruil uit Europa, maar de laatste jaren wordt ook een groeiende groep swingers gezien uit Noord- en Zuid Amerika, Azië en zelfs uit Australië en Afrika.
De meeste swingers spelen tussendoor ook voor naturist of nudist, dat wil zeggen, ze hebben er geen problemen mee om publiekelijk naakt te lopen, maar zijn vaak geen echte nudisten en al helemaal geen naturisten.

Daarnaast zijn er ook swingers die alleen hun kleren uittrekken op het moment dat er gefeest wordt. En met feesten bedoelen we hier partnerruil of groepsex. Dit kan zijn op de schuim party’s, de pool parties, op het strand, in de sauna, maar uiteraard kan dit ook in een wat kleiner publiek plaatsvinden op de zogenaamde privé parties, ook wel swingers thuis parties genoemd of swingers thuis dates.

U zult zich kunnen voorstellen dat wanneer er zoveel partnerruil koppels bij elkaar zijn er ook heel veel aan swingers dating wordt gedaan. Dit vindt plaats in hele selecte groepen van slechts vier personen. Maar dit kunnen ook relatief grote privé parties zijn, waar echt letterlijk tientallen koppels in één appartement of andere vakantie accommodatie samenkomen om gezamenlijk sex te hebben.
Sommige van deze parties zijn van tevoren gepland en een groot aantal ontstaan ook volledig spontaan door swingers stellen die elkaar hebben ontmoet in Cap d’Agde. Op deze pagina zullen we vragen behandelen over de vele privé party’s en de swingers thuis dates die plaatsvinden in Cap d’Agde, want hoe kom je het best in contact met andere swingers (van te voren) en hoe kan je op de hoogte blijven waar al deze leuke parties plaatsvinden en wat kan je verwachten van een privé party.

We richten ons hier dus specifiek op de privé parties. De naakte schuim parties, blote poolparties en swingers parties in de clubs of hotels vallen hier dus NIET onder. Dit zijn openbare party’s en zijn voor elk stel toegankelijk, welke bereid is de toegangsprijs hiervoor te betalen.
 

Hoe ontstaan privé swingers parties?
Privé parties voor swingers kunnen op velerlei wijzen ontstaan. Ten eerste kunnen ze geheel spontaan optreden. Swingers stellen kunnen elkaar toevallig ontmoeten in diverse gelegenheden, zoals in een swingers club, swingers bar, op de schuimparty, op het strand in de sauna, op een meet en greet in eden, babylon of melrose, etc. Heel vaak zijn dit twee stellen die naar elkaars privé appartement of studio gaan om daar aan partnerruil te gaan doen. Maar dit kunnen ook meer dan twee stellen zijn. Vooral op de schuimparty ontstaan er vaak groepen van een aantal swingers koppels die gezamenlijk vanaf de schuimparty vertrekken naar een privé accommodatie en daar een leuke after sexparty houden.
Verder…
 

Waar zijn de swingers privé parties?
De swingers privé parties worden werkelijk overal over het hele nudistenterrein van Cap d’Agde gehouden. Voor het gemak zullen we hier de spontane privé parties welke ontstaan tussen twee swingers stellen niet eens meer rekenen, want anders zijn er vele honderden per dag. Maar ook als we ons puur alleen richten op de swingers parties welke bedoeld zijn voor meerdere stellen, dan kunnen we niet anders dan concluderen, dat deze in elke wijk en in elk gebouw zeer regelmatig plaatsvinden.
Verder…
 

Wat gebeurt er tijdens swingers privé parties?
Privé party’s voor swingers zijn geen voorgeprogrammeerde events, waar bepaalde activiteiten op bepaalde tijdstippen plaatsvinden. Er zijn vaak geen vaste regels en wat er gebeurt op een swingers party hangt sterk af van hoeveel koppels er komen en vooral ook wat voor soort koppels er komen. Ook het drugsbeleid is hierbij belangrijk. Sommige organisatoren van feestjes geven van tevoren wel één regel, dat er geen drugs mogen worden gebruikt. In hoeverre dit echt niet gebeurd, is niet vast te stellen. Misschien wordt het wel zo duidelijk gecommuniceerd om eventuele problemen met politie voor te zijn, want het feit is dat er vaak wel party drugs worden gebruikt zoals bijvoorbeeld xtc, mdma, ghb en lachgas.
Verder…
 

Staat jouw vraag er niet bij? Reageer dan naar ons via de site of email, zodat wij deze FAQ pagina kunnen uitbreiden met meer vragen over de Privé swingers parties in Cap d’Agde , Zuid Frankrijk.

(laatst bewerkt op 6 februari 2016)