Waar kunnen singles wel en niet naar toe?

Welke plekken zijn ook voor singles toegankelijk en welke niet?

Zoals eerder uitgelegd in één van onze vorige topics kunnen single mannen en single vrouwen gewoon een vakantie boeken in het nudisten resort van Cap d’Agde ofwel een dagpas kopen. In beide gevallen heeft een single daarmee toegang tot het naturistenterrein van Cap d’Agde. Echter dat wil niet zeggen dat een single dan ook toegang heeft tot alle clubs en alle sex party’s die georganiseerd worden. Want helaas voor de singles zijn de meeste swingers feesten alleen bestemd voor stellen (man/ vrouw).

Laten we beginnen met alle plekken die wel toegankelijk zijn voor singles:

Plekken waar singles mogen komen:
In principe is het gehele openbare naturistendorp toegankelijk voor stellen en singles.
Dat wil zeggen overal op straat, in de shops, in de jachthaven, in alle verschillende wijkjes en uiteraard waarschijnlijk het belangrijkste op het gehele naaktstrand dus ook op het zogenaamde swingers strand, welke een onderdeel vormt van het nudistenstrand van Cap d’Agde.

Mocht je op de nudisten camping hebben geboekt, dan geldt tevens ook dat het gehele terrein van de naakt camping voor jou toegankelijk is. Maar indien je hebt geboekt in een appartement of een dagpas hebt, dan is de camping niet toegankelijk voor jou. Dit heeft verder niets te maken met singles of stellen. Als je geen accommodatie of campingplaats hebt, heb je nooit toegang tot de camping.

Ook de meeste restaurants, terrasjes en barren zijn zowel overdag als ‘s avonds toegankelijk voor singles. Dit geldt ook voor sauna Histoires D’Ô.
Sauna kamasutra is parttime toegankelijk voor singles. Om 22:00 moeten single mannen de tent verlaten.

Plekken waar singles niet naar binnen mogen:
– de naakte schuimparty in Le Glamour
– de blote poolparty in Eden en Babylone
– hotel le Jardin du Eden
– hotel le Jardin du Babylone
– sauna Le2et2
– sauna en buitenzwembad Kama-Sutra na 22:00
– de meeste swingers clubs
– kleine en grote privé swingers parties voor stellen

Tenten waar je soms naar binnen kan als single:
– Melrose bar
– Glamour Club

Of je wel of niet naar binnenkomt bij Melrose en Glamour is mede afhankelijk van de dag van de week, de drukte, het tijdstip dat je komt, hoe representatief je eruit ziet en van de bui van de portier. Kom je op een moment dat het heel druk is, of op zaterdag dan, of de portier heeft net ruzie gehad met zijn vriendin, dan is de kans klein dat je binnen wordt gelaten. Dit geldt overigens voor meerdere clubs op het naturisten terrein, maar zonder ze allemaal te noemen zijn deze twee met afstand de meest populaire.

Kortom verreweg de meeste plekken in het nudistenoord zijn gewoon voor iedereen toegankelijk: ongeacht of je nu nudist, naturist, swinger, single of onderdeel van een koppel bent. Indien je wel de plekken wilt bezoeken die normaal niet toegankelijk zijn voor singles, probeer dan een vriendin mee te krijgen of probeer op een andere manier voor vrouwelijk gezelschap te zorgen.

One thought on “Waar kunnen singles wel en niet naar toe?

 1. Wij zijn twee collega’s op zakenreis.
  Twee heren van 45.
  Niet opdringerig, wel beiden kinky en exhibitionistisch.
  Woensdag (28-9-2016) gaan we een dag/avond naar Cap d’Agde.
  Mijn collega gaat vaker (solo) en slaapt dan en Eden.
  Nu gaan we dus een dag / avond.

  1. Zijn er nog exhibitionistische / swingers stellen?
  2. Is er ergens iets bijzonders te doen?

  Dank voor je reactie.
  En misschien tot ziens?

  Groetjes
  Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *