Swingers vakantie Cap d’Agde boeken

Wil je rondkijken op onze boekingspagina of direct online boeken? Klik dan hieronder:
Direct Online Vakantie Boeken Naar Cap d’Agde

Een swingers vakantie boeken naar Cap d’Agde of een andere locatie doe je niet zomaar.

Voor veel koppels is de stap om aan partnerruil te gaan doen al een hele grote stap. Je hebt immers sex met een ander stel en jij ziet hoe je eigen partner zeer intiem is met een ander en omgekeerd.
Voor sommige stellen kan zoiets (zeker de eerste keren) een emotionele ervaring zijn, waarbij jaloersheid een grote rol kan spelen en na zo’n swingers avond lassen sommige koppels een pauze in om de laatste partnerruil ervaringen te kunnen verwerken. Dit geldt niet voor doorgewinterde swingers, maar wel voor de mensen die er pas aan begonnen zijn, of het niet vaak doen. Met uitzondering van de koppels die elke week wel een thuisdate hebben of aan partnerruil doen in een swingersclub of vaak op swingers vakantie gaan, geldt voor de meeste swingers dat ze gemiddeld 1 keer in de maand of 1 keer in de paar maanden een partnerruil ervaring hebben.

Zeker als je een fulltime job hebt en/ of kinderen ontbreekt vaak ook de tijd om dit veel vaker te doen. Het is niet zo dat je even spontaan je jas aantrekt en naar een club gaat, zoals je dat doet naar het café om de hoek.
Zowel man en vrouw moeten zorgen dat ze er van top tot teen goed verzorgd zijn, er lekker hygiënisch bijlopen en beide partners moeten er op hun best uitzien. In geval je kinderen hebt, zal je ook moeten zorgen dat deze ergens zijn onder gebracht. Van te voren moet er ook vaak eerst nog een afspraak worden geregeld met een ander leuk stel, waarnaar je eerst nog op zoek moet en contact leggen, want ze komen doorgaans niet spontaan bij je aan de deur kloppen. Kortom een swingers date vergt veel tijd en voorbereiding.
Daarnaast is een swingers date vaak een aanval op je hele weekend, want behalve de avond dat je afspreekt, ben je vaak ook de volgende dag van slag, want een partnerruil afspraak loopt vaak door tot in de kleine uurtjes en verder.

Hoe anders is dat allemaal op een swingers vakantie waar je in de directe nabijheid vele honderden of in geval van Cap d’Agde vele duizenden andere swingers in de buurt hebt die ook vakantie hebben. Alle swingers hier hebben tijd genoeg, zijn goed verzorgd en staan meestal ook open voor sexuele activiteiten met andere stellen.

Een swingers vakantie naar Cap d’Agde (of andere locatie) is doorgaans geen plek voor twijfelende swingers, die de tijd nodig hebben om een partnerruil ervaring te kunnen verwerken. Hier komen over het algemeen mensen die er geen moeite mee hebben om tijdens de vakantie diverse keer aan partnerruil te doen. En waarom zou je ook niet, als jullie dit beiden leuk vinden, is dit een perfecte plek hiervoor.

Als een stel genoeg energie heeft kunnen in een week of meerdere weken swingersvakantie vele partnerruil ervaringen worden opgedaan. Zowel soft swap als full swap.
Er zijn stellen die gedurende de hele vakantie zowel ‘s middags als ‘s avonds afspraken inplannen, dus reken maar uit wat er op het eind van hun swingers vakantie op hun scoreboard zal staan. Uiteraard geldt zo’n extreme scorings drang lang niet voor iedereen, maar Cap d’Agde biedt de mogelijkheden in overvloed.

En als je vaak naar de schuimparty gaat en hier ook de softswap ervaringen meerekent, dus het betasten en orale sex dan kunnen de sexuele swingers contacten die je opdoet tijdens je trip tot vele tientallen oplopen. Hierbij geldt het mag, het hoeft niet.

Er is niemand die aan het eind van de vakantie de balans komt opmaken en je hierop afrekent. Elke stel bepaalt voor zichzelf wat ze willen en hoe vaak ze dat willen. Er zijn ook genoeg koppels die het leuk vinden al die actie te zien, maar zelf niet of nauwelijks aan partnerruil doen tijdens een swingers vakantie.
Kortom wat jullie doen is helemaal aan jullie, maak niet teveel plannen en laat het over je heenkomen.

Wil je rondkijken op onze boekingspagina of direct online boeken? Klik dan hieronder:
Direct Online Vakantie Boeken Naar Cap d’Agde

Hieronder volgen in 2016 alle vragen over swingers vakanties naar Cap d’Agde
Laatst bewerkt op 1 maart 2024