Melrose bar voor swingers en singles in Cap d’Agde

Ook de Melrose bar is een horecagelegenheid, waaraan we wat extra aandacht besteden. Dit is een zeer geliefde bar in het swingers circuit. Maar ook singles, (alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen) zijn hier welkom, zij het in zeer beperkte mate voor wat betreft de single mannen.

De melrose bar is al tientallen jaren een begrip op het naturistenterrein van Cap d’Agde.
Het heeft in de loop der jaren wel een aantal verbouwingen ondergaan, maar in grote lijnen is de indeling hetzelfde gebleven en dat geldt zeker ook voor het concept.

Omdat het er altijd zeer druk is en gezellig, is het vrij makkelijk om contacten te leggen met gelijkgestemden.
Samen met Le Glamour (en Eros) zijn dit wel de bekendste uitgaansplekken binnen het naturistendorp in Cap d’Agde.

Leuk detail is overigens dat de eigenaar van de Melrose bar ook de eigenaar is van le Glamour. Het gebeurt dan ook regelmatig op de relatief wat rustigere dagen in Glamour, dat er een uurtje voor sluitingstijd van Melrose gratis toegangsbewijzen worden uitgedeeld voor le Glamour, want deze laatste is een paar uur langer open dan Melrose en de eigenaar ziet graag dat er verder wordt gefeest in le Glamour, waar er ook nog eens meer wordt verdiend aan de drank.

Het meest aantrekkelijke van Melrose is waarschijnlijk wel het fenomeen dat dames en soms ook mannen uit het publiek spontaan op de bar klimmen en hier gaan dansen. Op zich niet zo’n bijzonderheid, dat gebeurt op veel meer plekken in de wereld, echter meestal blijft het niet alleen bij dansen en vindt daar een heuse stripshow plaats. Hierbij komt het zeer regelmatig voor, dat er met uitzondering van de schoenen/ hoge hakken/ laarzen uiteindelijk geen enkel kledingstuk meer aanblijft. En er vervolgens nog een tijdje naakt wordt door gedanst, dit tot grote tevredenheid van de eigenaar en uiteraard van de bezoekers van de Melrose.