De naakte poolparty’s

De eigenaar van glamour, welke in 2008 op het super idee kwam overdag schuimparties te gaan organiseren, had twee jaar later weer een idee.
Dit keer kwam hij met het concept naakte poolparties voor couples only. Eigenlijk min of meer hetzelfde recept als voor de schuimparty’s alleen het schuim is hier vervangen door een groot openlucht zwembad van een hotel.
En aangezien deze man ook eigenaar is van twee hotels op het naturistenterrein in Cap d’Agde die over een openluchtzwembad beschikken was dit niet heel moeilijk te realiseren. De naked poolparty’s waren de eerste jaren geheel gratis voor alle koppels die op het naturistenterrein waren en op deze wijze was dit gelijk een goede promotie voor zijn hotels.

Aan de uitvoering van de (naked) pool party’s is in de loop der jaren wel wat gesleuteld. Het ene jaar werd je verwacht als vrouw in een sexy jurktje te komen. Het volgende jaar moest je je sexy outfit weer aan de poort uittreken en was het net als op de schuimparty, verplicht naakt. Het jaar daarop was het een mix . En in 2015 moest je ofwel naakt zijn ofwel met een mini bikini naar binnen. Het wordt tijd dat ze eens beslissen wat het nu moet zijn, wat ons betreft is er maar één goede keuze: helemaal naakt. Je zit niet voor niets in een naturistencentrum, toch?

Ook is het sinds 2015 niet meer gratis en moet je elke keer maar weer raden waar de party gegeven wordt. Sinds 2012 waren de bezoekers van Cap d’Agde gewend dat de poolparty op woensdag in Babylone werd gehouden en op vrijdag in Eden, maar sinds 2015 werden deze na half juli uitsluitend nog in het veel kleinere Babylone gehouden. Tevens werd er ineens een toegangsprijs gevraagd van 20 euro (met in begrip van een kabouter rosé) en is er een limiet op het aantal koppels wat naar binnen mag.

Wat de zomer van 2016 gaat brengen qua locatie, prijzen en dresscode voor de poolparty is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Mogelijk worden deze weer in Eden georganiseerd, omdat de locatie veel groter is en de faciliteiten beter. Wat wel duidelijk is dat ook deze poolparties in het teken zullen staan van veel naakt en sex, maar zijn wel minder heftig dan de schuimparty’s. Zodra we meer weten wordt dit hier gepubliceerd.
 

Waar worden de blote poolparty’s van Cap d’Agde gehouden?
De locatie en frequentie van de naakte poolparty’s is elk jaar weer een soort van verrassing. De eerste jaren was het één keer per week in Le Jardin de Babylone. Vervolgens een aantal jaren twee keer per week, waarvan één maal in Babylone en éénmaal in Le Jardin d’Eden. In 2015 tenslotte, werd het intieme zwembad feestje vanaf medio juli uitsluitend nog in Babylone georganiseerd, hetgeen een verrassende keuze is.
Verder…
 

Wanneer zijn de poolparty’s van Cap d’Agde?
Vroeger was de poolparty alleen op woensdag, maar sinds 2012 wordt er twee keer in de week een sex poolparty georganiseerd. De dagen dat er zo’n leuk intiem zwembad feest plaatsvindt is op woensdag en op vrijdag.
Let op het feest wordt alleen gehouden als het weer het toelaat. Als het koud is, stormt en regent gaat de pool party zeer waarschijnlijk niet door.
Verder…
 

Wat zijn de openingstijden van de poolparty
Op de dagen dat de poolparties worden gehouden, gaan de deuren open om 14:00, maar de deejay en daarmee de party start meestal pas om 15:00. Het feest duurt tot 19:00 en daarna wordt je geacht weer te vertrekken. Echter het is niet zo dat je tussen 14:00 en 19:00 op elk moment zomaar even kan binnenwandelen, wanneer het jullie uitkomt. Er is een aantal zaken waarmee je rekening moet houden, wil je die middag kunnen genieten van de poolparty voor swingers.
Verder…
 

Wat kost het blote zwembad sexfeest?
De naakte poolparties waren tot 2015 helemaal gratis en dat had zijn voor- en nadelen. Voordeel was dat je gewoon even gratis naar binnen kon wippen en weer weg kon gaan, als het je niet beviel.
Nadeel was dat het zo ontzettend druk was dat je niet meer normaal kon lopen. Rond 16:00 was het vaak niet mogelijk om even een rondje om het zwembad van Babylone te huppelen, je kwam er simpelweg niet doorheen, of je belandde ongewild in het water.
Verder…
 

Wat is de dresscode voor de pool party?
Dit verschilt van jaar tot jaar. De eerste jaren zag je van alles door elkaar, helemaal naakt zag je veel, maar ook mensen die gewoon in sexy avondkleding liepen. In 2012 was de vrouwelijke helft van dit stel ook weer helemaal mooi en sexy aangekleed om vervolgens aan de toegangspoort te horen te krijgen, dat ze alleen naar binnen mocht als ze zich helemaal uitkleedde, omdat de dresscode dat jaar, gelijk aan de schuimparties, op volledig naakt was gezet. En in 2015 was het weer anders.
Verder…
 

Wat gebeurt er op een swingers poolparty?
m te beginnen is deze poolparty niet alleen toegankelijk voor swingers, ook nudisten, naturisten en liefhebbers van openlijke seks zijn welkom. De deuren gaan open om 14:00 uur en meestal start de deejay het feest om 15:00 uur. Het is in het begin eigenlijk vergelijkbaar met een normale poolparty, met dit verschil dat veel mensen naakt zijn en dus ook naakt dansen.
Verder…
 

Kunnen singles ook naar de poolparty?
Een werkelijk zeer vaak gestelde vraag via de e-mail is of singles ook toegang hebben tot de poolparty. Er valt binnen namelijk zoveel leuks te beleven, dat iedereen hier graag naar binnen wil. Om binnen te geraken bij het zwembad feest gelden ook hier een aantal voorwaarden. En deze zijn in grote lijnen hetzelfde als bij de schuimparty.
Verder…