Zijn er ook swingers op de nudistencamping?

Zijn er ook swingers op de nudistencamping van Cap d’Agde ?

De naturistencamping René Oltra in Cap d’Agde in Zuid Frankrijk lijkt op het eerste gezicht een relatief normale nudistencamping, waar mensen naakt rondlopen, bloot voor de tent zitten, naakt op de fiets zitten, etc etc. Kortom waar de meeste dagelijkse activiteiten alsmede de recreatie zonder enige kleren aan het lijf plaats vinden, zoals je dus mag verwachten op een naakt camping. Er zijn relatief veel gezinnen met (kleine) kinderen in verhouding tot de rest van het
bebouwde naturistenterrein en op het eerste gezicht ziet het er niet uit, dat hier ook swingers vertoeven, die een hele andere agenda hebben dan alleen bloot te zijn. Echter schijn bedriegt.

Waar in het verleden de swingers eigenlijk voornamelijk te vinden waren in het bebouwde deel van het nudistenresort (dus in de appartementen, studio’s hotelkamers etc), wordt tegenwoordig ook steeds vaker de naturistencamping geboekt als thuisbasis voor de swingers. Nu is het absoluut niet zo dat je veel swingers activiteiten open en bloot op de camping van René Oltra zult aantreffen, integendeel. Mocht je op openbare seksuele activiteiten worden betrapt, dan is de kans groot dat je gelijk van het terrein wordt gesmeten en een ban voor de rest van je leven krijgt voor deze camping.

Ons inziens ook terecht met zoveel kinderen in de buurt en mensen die gewoon het nudisme of naturisme in de praktijk willen brengen, is geen ruimte voor dit soort aanstootgevende activiteiten. De swingers nemen dan wel steeds meer het naturistenterrein van Cap d’Agde over, op de naturistencamping zelf zijn de nudisten en naturisten echt nog wel de baas en waarschijnlijk zijn ze hier ook in de meerderheid, maar zoals gezegd vergis u niet, er zijn ook echt heel veel swingers op de camping. Het “probleem” is echter dat het vaak niet herkenbaar is wie wel en wie geen swingers zijn. Op de één of andere manier lopen mensen hier toch iets minder mee te koop, dan in de rest van het naturistendorp.

Menig keer zult u tot de ontdekking komen dat u zich vergist in dat ogenschijnlijke burgerlijke, normale stel met twee kinderen en een hond, waarvan u nooit zult denken dat deze aan partnerruil kunnen doen. Het is zeer vaak voorgekomen dat wij dachten, nou dat stel doet zeker niet aan partnerruil, totdat we er op een gegeven moment zelf mee in contact kwamen kwamen op de naakte schuimparty, poolparty of in een swingersclub en/ of dat we ze sex zagen hebben met anderen.

Zoals vermeld is openlijke seks niet toegestaan op het campingterrein. Plekken waar je op de camping nog wel enigszins swingers activiteiten kan verwachten is in sommige douche gelegenheden, maar ook daar gebeurt het
voornamelijk stiekem en uit het zicht, want je wilt hier niet worden betrapt. Daarnaast wordt er uiteraard heel veel van sexpartner gewisseld in de privé omgeving van de eigen tent, caravan of chalet of motorhome. Wat hier gebeurt is uiteraard helemaal aan de mensen zelf, zolang het maar uit het zicht gebeurt en er geen oorverdovend gekreun plaats vindt. Tenslotte vlak buiten de camping in de duinen en op het strand kan het zowel overdag als ‘s avonds redelijk los gaan.
Zie hiervoor onze uitleg en vragen op de pagina van het swingersstrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *