Wat gebeurt er op een privé party voor swingers?

Wat gebeurt er op een privé party voor swingers in Cap d’Agde?

Privé party’s voor swingers zijn geen voorgeprogrammeerde events, waar bepaalde activiteiten op bepaalde tijdstippen plaatsvinden. Er zijn vaak geen vaste regels en wat er gebeurt op een swingers party hangt sterk af van hoeveel koppels er komen en vooral ook wat voor soort koppels er komen. Ook het drugsbeleid is hierbij belangrijk. Sommige organisatoren van feestjes geven van tevoren wel één regel, dat er geen drugs mogen worden gebruikt. In hoeverre dit echt niet gebeurd, is niet vast te stellen. Misschien wordt het wel zo duidelijk gecommuniceerd om eventuele problemen met politie voor te zijn, want het feit is dat er vaak wel party drugs worden gebruikt zoals bijvoorbeeld xtc, mdma, ghb en lachgas.

Op een privé swingers party wordt wel verwacht dat je meedoet. Zijn jullie beginnende swingers en weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen, dan is het raadzaam niet naar zulke swingers parties te gaan. Muurbloempjes worden niet echt gewaardeerd. Dit geldt eigenlijk voor elke swingers party, maar voor Cap d’Agde geldt dit in sterkere mate. De meeste stellen die hier komen zijn toch van het type hardcore swingers. Ze lopen al een tijdje mee en hebben geen uren meer nodig om het ijs te laten breken. Ze hebben al vele tientallen keren zo mogelijk honderden keren aan partnerruil gedaan en hebben er ook geen moeite mee als ze zien dat hun eigen partner neukt met een ander. Mensen die dit soort parties bezoeken in Cap d’Agde trekken over het algemeen, na kort te hebben kennisgemaakt met iedereen, het liefst zo snel mogelijk hun kleren uit en hebben ze, als het even kan sex met zoveel mogelijk mensen.

Vooral bij grotere privé swingers parties (20+ stellen) met veel doorgewinterde full-swap stellen kan het er wild aan toe gaan op sex gebied. Eigenlijk is het één groot sexfeest. Er is hier wel een groot verschil met de normale partnerruil. Bij de traditionele vorm van partnerruil gaat het vaak om twee koppels die van partner wisselen. Bij een sex party voor swingers gebeurt dit veel minder vaak. Mannen en vrouwen en ook vrouwen met vrouwen hebben sex met elkaar en meestal is het niet meer duidelijk welke partner eigenlijk bij welke partner hoort. En swingers interesseert dat op dat moment weinig. Vaak ook vindt er geen 1 op 1 sex plaats, maar triosex en groepsex en de samenstelling verandert continue. En soms is het ook meer een soort grote sex-orgie.

Het kan ook voorkomen dat er een aantal single mannen wordt losgelaten op een swingers party, met name als er veel vrouwen zijn dit graag tegelijk verwend worden door 2 of meerdere mannen. Meestal wordt dit van te voren wel gecommuniceerd indien dat het geval is, want er zijn ook stellen die dit juist helemaal niets vinden.

Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat de sfeer en heftigheid per party enorm kan verschillen. Het gebeurt ook dat je wordt uitgenodigd voor een swingers party en dan blijkt dat er in totaal maar drie stellen zijn, waarvan jullie er 1 zijn. Uiteraard kan dit ook heel erg gezellig zijn, maar als dit voor jullie geen aantrekkelijke stellen zijn of te passief voor jullie, dan houdt het feestje ook snel op. Ook zal het geen uitzondering zijn als blijkt dat de gemiddelde leeftijd op de party flink afwijkt van hoe oud jullie zelf zijn.

Mocht je een uitnodiging ontvangen voor een swingers privé party, probeer dan dus te achterhalen, hoeveel stellen ze ongeveer verwachten, wat de gemiddelde leeftijd is, of er ook singles komen en of er drugs mogen worden gebruikt. Dan weet je van tevoren een beetje waar je aan toe bent. Mocht je dit niet komen te weten, dan kan je ook gewoon even gaan kijken en indien dat swingers sex feest niks is voor jullie, weer vertrekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *