Wat is SDC?

SDC.com (klik voor link) is een swingers dating website en niet zomaar eentje. Het is zonder twijfel de grootste swingers site ter wereld. SDC staat voor Swingers Date Club en bestaat al 20 jaar. In het verleden waren zij opgesplitst in twee verschillende websites namelijk Swingers Europe, waar voornamelijk swingers uit de UK en Nederland op zaten en het toenmalige SDC, waar leden uit de Verenigde Staten te vinden waren.

Ongeveer 10 jaar geleden zijn deze twee sites samengevoegd in SDC en op dat moment ontstond de grootste swingers website op internet. Ze claimen meer dan 3 miljoen leden te hebben wereldwijd. Dat lijkt ons iets overdreven. Waarschijnlijk hebben ze in al die jaren 3 miljoen inschrijvingen gehad, dat wil echter niet zeggen dat al deze mensen nog lid zijn, want het lidmaatschap van SDC is niet gratis.

Het precieze aantal mensen wat op dit moment nog lid is, is eigenlijk ook niet belangrijk want één ding is zeker. Ze hebben enorm veel leden en met name in Nederland, België, Groot-Brittannië en de USA zijn heel veel swingers lid. Maar ook in andere landen zijn ze sterk terrein aan het winnen. Waarschijnlijk is er geen land ter wereld meer te vinden waar ze geen leden hebben.

Als je in een Nederlandse of Belgische swingers club gaat rondvragen, dan schatten wij in dat meer dan 40% van de swingers lid is van SDC.

Ook wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland is het ontzettend handig.
Gaan jullie bijvoorbeeld op swingers vakantie naar Cap d’Agde in de zomer, dan vul je op SDC de periode in dat jullie daar aanwezig zijn en je krijgt dan een lijst terug van honderden andere koppels die er op dat moment ook zijn.

Op deze wijze kan je dus vooraf al een hoop swingers contacten leggen en dat maakt swingers dating in Cap d’Agde een heel stuk makkelijker.
Uiteraard geldt dit niet alleen voor Cap d’Agde, maar voor elke andere bestemming ter wereld.
Maar omdat juist naar het naturistenterrein van Cap d’Agde elke zomer tienduizenden swingers komen biedt SDC een enorm goede tool om alvast leuke contacten op te doen voordat je er naar toe gaat.

Verwacht overigens niet dat iedereen die naar Cap d’Agde gaat ook op SDC staat. In Nederland en België mag dan misschien ± 40% van de mensen lid zijn. In het buitenland ligt het aantal een stuk lager. Als wij zo op de schuim party’s rondvragen met de mensen met wij in contact komen of ze ook op SDC staan en we laten de Belgen en Nederlanders even buiten beschouwing, dan denk ik dat het percentage rond de 20% ligt. Maar 20% van tienduizenden swingers is meer dan genoeg om een leuke swingers vakantie te hebben in Cap d’Agde. En je zal eerder veel teveel dates hebben dan te weinig, want er staan simpelweg te veel leuke swingers koppels op SDC die ook naar Cap d’Agde gaan. Het is fysiek onmogelijk om al die swinters allemaal te ontmoeten in 1 of 2 weken vakantie.

Zoals gezegd als je bij je reisplannen je periode opgeeft dat jullie daar aanwezig zijn, zie je direct daarna wie er ook gaan in die periode en dan zijn er meer dan genoeg. En hierbij geldt hoe later je in het seizoen kijkt, des te meer swingers hun vakantie planning ook hebben ingevuld.
In het begin van het jaar lijkt het soms nog relatief rustig, maar kijk je in juni weer, dan zal je een lijst van vele honderden andere SDC members zien die ook gaan en daarvan weet je ook direct zeker dat het swingers zijn anders waren ze geen lid van SDC.

Een ander leuk pluspunt van SDC is dat zij ook swingers groeps vakanties organiseren naar Cap d’Agde in de hotels le jardin de Babylone en le jardin d’Eden. Meestal is dat begin juli en soms ook eind augustus. En dit geldt niet alleen voor Cap d’Agde, ze hebben ook allerlei andere soorten georganiseerde swingers vakanties naar bestemmingen in Spanje, Mexico (desire resort), swingers cruises op de Middellandse Zee en nog veel meer.

Om gebruik te maken van deze georganiseerde swingers reizen, hoef je overigens geen betalend lid te zijn. Wel moet je staan ingeschreven en moet je uiteraard ook op de hoogte kunnen blijven dat deze vakanties er überhaupt zijn. Dus we raden je altijd aan je direct in te schrijven, het kost geen geld en slechts een klein minuutje van je tijd. Klik op deze link om naar SDC te gaan of op de banner hieronder.

SDC
Swingers Dates en Swingers Vakanties via SDC

Wat is SDC?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *