Plattegrond en indeling van het naturisten gedeelte in Cap d’Agde

Het naturistenterrein van Cap d’Agde is een dorpje op zich. Er wordt dan ook veel gesproken over het naturistendorp Cap d’Agde en dat is niet voor niets. Er zijn verschillende wijkjes en gebouwen, welke allemaal een eigen naam hebben.
Verder zijn er een aantal “hoofdwegen”, waar je met de auto kunt rijden, maar er zijn ook veel weggetjes en paadjes die niet met de auto toegankelijk zijn en waarvan je alleen lopend (of per fiets) gebruik kunt maken. De auto is binnen het naturisten terrein van Cap d’Agde eigenlijk sowieso nauwelijks bruikbaar. Alles is per voet goed te belopen en indien je er al met de auto kunt komen, zit je bijna altijd met een parkeerprobleem, waardoor je de auto zodanig ver moet wegzetten, dat lopend bijna altijd sneller is.

Ondanks dat alles relatief dicht bij elkaar ligt, is het op zich best handig een beetje te weten hoe de verschillende onderdelen van Cap d’Agde heten en waar die liggen. Bijvoorbeeld als je wilt weten waar de bakker is of waar je een pinautomaat kunt vinden. Maar ook ‘s avonds als je weet dat je swingers date bijvoorbeeld in Venus Village verblijft, dan is het wel zo praktisch, dat je direct de juiste richting oploopt, zodat je niet eerste drie kwartier aan het rond zoeken bent en daar veel te laat en bezweet aankomt.

Op deze pagina zullen we de veelgestelde vragen over de indeling en alle verschillende onderdelen van het naturistenterrein in Cap d’Agde behandelen. Waar mogelijk zullen we ook wat foto’s en plattegronden tonen. Tevens zullen we per gebouw/ wijk in grote lijnen aangeven wat je hier kunt aantreffen en wat er nog meer valt te doen. Op deze wijze heb je een goed inzicht en overzicht van hele naturistendorp van Cap d’Agde en dat kan je behoorlijk wat tijd en ergernis schelen.