Uit welke landen komen de swingers in Cap d’Agde ?

Waar komen de swingers vandaan die je in Cap d’Agde ziet?

Swingers die je tegen komt in Cap d’Agde komen werkelijk van alle gaten en uithoeken over de hele wereld. Waarschijnlijk zijn er weinig landen te vinden waar vandaan nog nooit stellen naar Cap d’Agde zijn gekomen. Wel zijn er duidelijk een aantal nationaliteiten die er bovenuit uit steken.

Zo zijn er heel veel Fransen te vinden, hetgeen niet zo verwonderlijk is omdat Cap d’Agde in Zuid Frankrijk ligt. Swingers, nudisten en naturisten uit heel Frankrijk zie je voornamelijk in augustus, wanneer dan ongeveer heel Frankrijk vakantie heeft. Wat ook opvallend is, is dat er relatief heel veel Nederlanders zijn, ondanks dat Nederland in vergelijking met andere landen een klein aantal inwoners heeft. Ook dit is wel te verklaren.

Sowieso is Frankrijk het meest populaire vakantieland onder Nederlanders. Daarnaast zijn er relatief heel veel swingers te vinden in Nederland. Wij zijn behoorlijk ruimdenkend op dat gebied wat ook blijkt uit het aantal biseksuele vrouwen onder de swingers. Waarschijnlijk scoren Nederlandse swinger vrouwen internationaal het hoogst in het percentage wat bisexueel is.

Verder kom je heel veel Duitsers tegen, evenals Belgen, Italianen, mensen uit Scandinavië en uit Groot-Brittannië. Ook mensen uit Zwitserland en Oostenrijk zijn goed vertegenwoordigd, net zoals Russen, Spanjaarden en Portugezen. Kortom veel Europeanen. Maar ook mensen uit de minder voor de hand liggende landen uit Europa, kan je daar ieder jaar aantreffen, zoals Roemenen, Turken en eigenlijk uit elk ander land van Europa, ook de kleine landen zoals Malta en Ijsland.

Van de niet Europeanen zijn waarschijnlijk de Amerikanen in de meerderheid. Mensen van de USA vieren het liefst vakantie in eigen land, maar helaas voor hun bestaat er maar één plek zoals Cap d’Agde en die ligt in Europa. Verder is het opvallend dat we steeds meer Brazilianen tegenkomen en ook mensen uit India, China, Israël, Australië en Afrika.

Kortom om te voorkomen dat we elk land van de wereld gaan opnoemen, kan je onthouden dat je hier elke nationaliteit kan aantreffen, maar dat de meeste mensen die je hier hun swingers vakantie ziet vieren uit Europa komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *