Wat gebeurt er op een swingers poolparty?

Hoe verloopt een sex poolparty?

Om te beginnen is deze poolparty niet alleen toegankelijk voor swingers, ook nudisten, naturisten en liefhebbers van openlijke seks zijn welkom. Al zullen echte nudisten en pure naturisten hier waarschijnlijk niet eens naar toe gaan, ook al zou je ze er geld op toe geven.
Er worden geen vragen gesteld en je niet verplicht om daar iets te doen. zolang je als koppel komt (man/ vrouw), de toegangsprijs betaalt, voldoet aan de dresscode en het niet al vol is, dan heb jij toegang tot de poolparty.

De deuren gaan open om 14:00 uur en meestal start de deejay het feest om 15:00 uur. Het is in het begin eigenlijk vergelijkbaar met een normale poolparty, met dit verschil dat veel mensen naakt zijn en dus ook naakt dansen.

Al naar gelang de middag vordert en de mensen meer onder invloed raken van geestverruimende middelen, zoals alcohol, wordt de sfeer op de poolparty nog wat losser. Om je heen zie je wat meer seksuele activiteiten en dat bereikt rond 17:00 zijn hoogtepunt. Als je om je heen kijkt zie je diverse vrouwen pijpen en er wordt behoorlijk wat geneukt. Dit gebeurd zowel staand als op de bedjes, die rondom het zwembad staan. Uiteraard ontbreken ook partnerruil en trio sex hier niet.

Toch hebben wij zelf het idee dat er minder sex en interactie is als op de schuimparty. Zeker als je ook het softere sexwerk, het intiem betasten van anderen, meerekent. Op de schuimparty is het makkelijker contacten leggen met vreemden dan op de poolparty, omdat de sfeer in het schuim wat uitbundiger is. Dat neemt niet weg dat de poolparty zeker geen dooie bedoening is. Overal waar je kijkt gebeurt er wel iets, zoals bijvoorbeeld dat een keer op nog geen 30 centimeter naast ons een mooie, jonge vrouw door drie mannen werd verwend in al haar lichaamsopeningen tegelijk. En ze genoot er schijnbaar ook goed van.

Het is niet zo dat je dit elke party 20 keer ziet optreden, maar dit soort activiteiten moeten kunnen op zo’n sexfeestje en gebeuren dus ook. Kortom er is genoeg sex, maar persoonlijk geven we de voorkeur aan de schuimparties, omdat we daar op de één of andere manier veel makkelijker contact maken en ook veel meer aanspraak hebben. Daarnaast is er daar meer sex en is de sfeer uitbundiger.
Die gezellige sfeer kan de poolparty bij lang na niet evenaren, maar dat is onze persoonlijke mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *