Mogen singles het naturistenstrand op?

Mogen singles ook het naturistenstrand van Cap d’Agde op?

Iedereen die toegang heeft tot het naturisten terrein, kan zo het naaktstrand op wandelen. Heb jij als single een vakantie geboekt in het naturisten dorp van Cap d’Agde of ben je hier in je eentje naar toegekomen en een dagpas gekocht voor het nudisten centrum, dan heb je daarmee automatisch ook toegang tot het naaktstrand. Het is dus verder absoluut niet relevant of je als stel komt, met een groot gezin of als een alleenstaande vrouw of single man.

Je hoeft in beginsel ook niet bang te zijn dat je vreemd wordt aangekeken, indien je op het naaktstrand in je eentje gaat liggen, want dat zal niet gebeuren, tenzij je je raar of verdacht gedraagt.

Is er bijvoorbeeld ontzettend veel ruimte op het strand en jij gaat op bij wijze van spreken 10 cm liggen liggen van een naakt stel of gezin, dan zal dat niet worden gewaardeerd. Hetzelfde geldt als je wel voldoende afstand houdt, maar continu zit te kijken in de richting van een mooi blote dame of nog erger van kinderen.

Het mag geen geheim zijn dat mannen met een afwijkend sexuele interesse in jong, om het netjes te benoemen, juist op het naaktstrand gaan zitten om te zien wat ze graag willen zien.
Je wilt niet eens ook maar een heel klein beetje de schijn tegen je krijgen, dat je hier interesse in zou kunnen hebben. Vermijd dus op alle manieren dat je hiervoor ten onrechte voor zou kunnen worden aangezien. Ga dus niet lopen staren en spreek ze vooral niet aan.

Verder is het ook zo dat het vaak juist alleenstaande mannen zijn die worden betrapt met een verborgen camera. Is iemand dus continu dezelfde rondjes aan het lopen rondom een bepaald persoon of zit iemand om de haverklap te kijken en priegelen in de tas die steeds weer wat wordt verschoven, dan zal het al snel als verdacht worden beschouwd.
Indien je wordt betrapt wordt met een verborgen camera op het naturistenterrein van Cap d’Agde dan zijn de rapen echt gaar. En als iemand continue filmt op het strand is het eigenlijk onvermijdelijk dat alles wordt gefilmd wat langs huppelt Groot en klein, jong en oud worden vastgelegd. En daarmee worden automatisch onbedoeld ook zeer foute, zeer strafbare beelden opgenomen via uw verborgen camera. U bent gewaarschuwd.

Als single man ben je nu éénmaal wat sneller verdacht als dat hier een stel of familie zou zitten. Gedraag jij je verder normaal dan is er echt helemaal niets aan de hand. Kortom wil jij gewoon lekker naakt zonnen, af en toe wat om je heen kijken, zonder te staren en een beetje bloot in de zee zwemmen of ronddobberen op zijn tijd, dan is iedereen van harte welkom en maakt het helemaal niets uit of je single bent of koppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *