Wat zijn goede swingers dating sites?

Wat zijn goede swingers dating sites voor Cap d’Agde?

Het vooraf contact leggen via swingers dating sites is een zeer effectieve manier om andere swingers te ontmoeten. Dit geldt zowel in Nederland voor het maken van afspraken voor privé parties of swingers-club-dates. Maar dit geldt in hoge mate ook voor swingers vakanties zoals in Cap d’Agde.
Al maanden voordat jullie op vakantie gaan kunnen jullie rondkijken naar andere interessante stellen die voor partnerruil naar Cap d’Agde gaan en op deze wijze kan al een voorselectie worden gemaakt van leuke swingers, waar je later veel plezier mee kan hebben.

We noemen hier twee sites even in het bijzonder.
In de eerste plaats is er een site genaamd capdagdeswingers.com (link staat onderaan de pagina). Zoals de site naam al doet vermoeden is dit 100% een ontmoeting site voor swingers die naar Cap d’Agde gaan. Deze site is er voornamelijk voor stellen en er is ook een handjevol singles te vinden. Zoals gewoonlijk op swingers dating sites kan je hier een profiel aanmaken met profiel info van hem en van haar. Het is een internationale site die ook bereikbaar is onder de korte url cda.xxx waar cda natuurlijk staat voor Cap D’Agde. Het voordeel van deze site is dat deze 100% gratis is. Het nadeel is dat deze nog niet heel erg bekend is onder het grote swingers publiek. Wellicht dat dit nog komt naarmate zich meer mensen aanmelden.

De tweede interessante site is sdc (link staat onderaan de pagina). We hebben hier een aparte pagina voor aangemaakt op deze site, waarop alle informatie te lezen is. In het kort komt het erop neer dat dit een zeer grote internationale swingers site is met naar hun eigen zeggen miljoenen leden, waar je heel veel partnerruil contacten vooraf kunt opdoen. Het nadeel van deze site is weer dat deze niet gratis is en er een abonnementsgeld betaald moet worden.

Op beide sites is het mogelijk de periode aan te geven wanneer jij daar op vakantie bent en dan zie je vanzelf welke andere koppels ook aanwezig zijn tijdens jouw verblijf. Dit is heel handig want daardoor verspil je geen tijd met mensen aan te schrijven die wel naar Cap d’Agde gaan maar waar uiteindelijk blijkt dat jullie geen enkele dag overlap hebben met elkaar, en dit swingers stel daar dus niet kunnen ontmoeten.

Zodra jullie contact hebben gelegd met een aantal swingers via een dating site, dan zal blijken dat er ook een aantal tussen zitten met wie het klikt en er wederzijds een wens is om elkaar daar te ontmoeten. In dat geval kunnen telefoonnummers worden uitgewisseld zodat later in Cap d’Agde via sms of whatsapp gekeken kan worden of er ter plekke een date kan worden geregeld.

Op deze wijze “ken” je dus al een aantal swingers voordat je op vakantie gaat en dat kan later goed van pas komen, als jullie een leuk avondje willen hebben.

De linken naar de genoemde swingers dating sites:
Cap D’Agde Swingers
SDC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *