Hoe kan je voorkomen dat je ongewenst wordt aangeraakt?

Hoe voorkom je dat mensen ongewild aan je zitten tijdens de schuimparty?

In de schuimparty area is het soms heel druk. Tussen half vier en vijf bijvoorbeeld, kan het soms dringen geblazen worden als er muziek gedraaid wordt, die in de smaak valt bij het publiek. Op het moment dat het schuim dan ook nog eens flink wordt open gedraaid, waarbij het direct onder het schuimkanon hoger wordt dan anderhalve meter en je nog maar net boven het schuim uitkomt met je mond, dan vluchten veel mensen van dat stukje dansvloer weg en dan moet het publiek verdeeld worden over de overige vierkante meters.
Dan sta je op een gegeven moment op sommige plekken letterlijk tegen elkaar aan. Als je dan ergens een hand voelt en het schuim hoog staat, is het soms moeilijk vast te stellen, van wie die hand eigenlijk is.

Op zulke momenten valt eigenlijk niet te voorkomen dat iemand jou ongewild aanraakt. Echter dit soort situaties zijn op zich wel te vermijden. Indien jij echt niet wilt dat iemand aan je zit tijdens de schuimparty, blijft dan aan één van de twee zijkanten. Het beste kan je dan gaan staan naast de dansvloer aan de kant van het bad.

In zijn algemeenheid kunnen we stellen dat de sfeer eigenlijk altijd gemoedelijk is en er geen problemen zijn. Op het moment dat iemand aan jou wil gaan zitten of al zit en je zegt direct, no, non of je laat dit duidelijk blijken, dan is het ook direct afgelopen. Niemand is hier uit op vervelende discussies of ruzie en iedereen wil alleen maar zoveel mogelijk lol. Als ze niet aan jou mogen zitten dan zijn er nog genoeg andere feestgangers bij wie dat wel mag.

Wil je helemaal niet in dit soort situaties terecht komen, of zijn jullie nieuw hier en willen jullie eerst even rustig de kat uit de boom kijken, blijf dan heel simpel nog verder weg uit de schuimparty area. Als je dicht bij het bad staat loop je geen “gevaar” en in de lounge ruimte kan het ook crowded zijn, maar onvergelijkbaar met de schuimparty. Hier zal niemand ongewenst intiem aan je zitten.

Zelf zien we de charme wel van het aanraken en aangeraakt worden wat massaal gebeurt op deze naakte schuimparties. En misschien is er wel eens een verdwaalde hand van iemand die je in het normale dagelijkse leven niet aan je had laten zitten, maar ongetwijfeld zullen anderen dat ook wel eens bij jou denken.

Op een schuimparty kijkt iedereen toch wat minder nauw en dat wordt nog wat minder, wanneer het alcohol promillage stijgt. Op een bepaald moment wordt bijna iedereen jullie vriendje en jullie vriendinnetje. Houd vooral goed de reacties in de gaten als je iemand wilt aanraken, dring jezelf niet (teveel) op en respecteer net als iedereen de belangrijkste regel: “nee is nee”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *