Op welke dagen zijn er naakte poolparties?

Wanneer zijn er poolparties in Cap d’Agde?

Vroeger was de poolparty alleen op woensdag, maar sinds 2012 wordt er twee keer in de week een sex poolparty georganiseerd en dat is anno 2022 nog steeds het geval. De dagen dat er zo’n leuk intiem zwembad feest plaatsvindt is op woensdag en op vrijdag.
Let op het feest wordt alleen gehouden als het weer het toelaat. Als het koud is, stormt en regent gaat de pool party zeer waarschijnlijk niet door.

Tot en met 2014 was de party meestal op woensdag in le Jardin du Babylone en op vrijdag in le jardin d’Eden. Maar soms werd dit op een laatste moment nog wel eens verschoven wegens technische problemen. In 2015 werden in het hoogseizoen zowel op woensdag als op vrijdag bijna alle party’s georganiseerd in Babylone.

De keuze om dit alleen in Babylone te doen heeft ons wel verrast.
Dit hotel is in alle opzichten een stuk kleiner dan de grotere broer Eden. Het zwembad is kleiner, de ruimte er omheen is veel kleiner, er zijn minder toiletten waardoor de wachttijd behoorlijk kan oplopen en ook voor het drinken bestellen kan je flink in de rij staan.

2015 was het eerste jaar waarin een toegangsprijs werd gevraagd voor de naakte poolparties. Voorheen was het helemaal gratis en mogelijk dat de organisatie niet kon inschatten hoeveel mensen er nog heen zouden komen. Waarschijnlijk waren ze bang dat er nog maar een handjevol swingers zouden komen en hebben om die reden besloten de party’s in het kleinere Babylone te organiseren, want dan lijkt het eerder druk.

Maar ondanks de ingevoerde toegangsprijzen bleven de party’s ook in 2015 ongekend populair en werd er ook een maximum aantal gesteld aan hoeveel mensen er naar binnen mochten. Dit omdat er in 2014 incidenten en ongelukken waren geweest, omdat het simpelweg veel te druk was. Hetgeen er dus in 2015 voor heeft gezorgd dat swingers teleurgesteld moesten worden, omdat ze niet naar binnen mochten. De poolparty was vol.

Onze tip aan de organisatoren: Hou de poolparty’s in 2022 weer minimaal 1 keer per week in Eden, hier passen veel meer mensen in, het maximum aantal mensen kan daar dus omhoog. Meer mensen blij en de organisatie ook blij want die verdienen meer. We hopen dat ze deze website ook lezen, de vergunningen regelen en er iets nuttigs mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *