Is het nudistenstrand gratis?

Moet ik betalen voor het naaktstrand van Cap d’Agde

Een zeer frequente vraag die wordt gesteld via de e-mail is: of het naaktstrand van Cap d’Agde gratis is, of dat geld voor de toegang van het strand moet worden betaald? Hier is geen éénduidig antwoord voor, omdat dit afhangt van de locatie waar u zich bevindt. Voor alle mensen die een vakantie boeking hebben gedaan op het naturistenterrein van Cap d’Agde is het strand volledig gratis te bezoeken. Dit geldt ook voor mensen die reeds een dag pas hebben gekocht bij de ingang en zich al op het naturisten terrein bevinden en toch ook wel even op het naakt strand willen wandelen of liggen.
Met andere woorden alle mensen die reeds aanwezig zijn in het naturistendorp kunnen dag en nacht gratis en voor niets zo vaak als ze willen naar het nudistenstrand gaan. Wilt u graag liggen op een bedje dan moet dit wel apart worden afgerekend.

Echter komt u van buiten het terrein en gaat u alleen speciaal voor het naturistenstrand naar Cap d’Agde, dan moet u dus wel deze toegangspas eerst kopen bij de ingang (om precies te zijn bij de accueil die zich voor de slagbomen bevinden aan de rechterkant). In dat geval kan je dus niet meer spreken dat het naakt strand gratis is, want zonder die dagpas kom je simpelweg het naturisten-centrum niet op en dan heeft u dus ook geen toegang tot het naturisten strand van Cap d’Agde.

Een toegangspas voor een dag voor het Cap d’Agde naturistendorp kost voor 2 personen en een auto omstreeks € 25. Hiermee heeft u toegang tot alle gratis faciliteiten van het park, met uitzondering van de camping want deze is alleen toegankelijk voor mensen die verblijven op de camping en voor eventuele party’s, clubs en consumpties betaalt u uiteraard ook gewoon nog een aparte entreeprijs.

Parkeren kunt u gratis direct na de slagbomen naar links richting het hotel Natureve Spa en het hotel Le jardin de Babylone. Vanaf hier is het ongeveer vijf à 6 minuten lopen naar het naaktstrand. Het maakt verder niet uit waar u het strand betreedt, want het gehele strand langs het naturistenterrein is bestemd voor naturisme en nudisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *