Online vakantie boeken Cap d’Agde

Waar online vakantie boeken naar Cap d’Agde naturisten dorp in 2024?

Dit kan via deze site. We hebben een flink aantal vakantie accommodaties in Cap d’Agde voor u overzichtelijk op een rij gezet, die u direct online via internet kunt boeken en waarvan u gelijk een bevestigings bewijs ontvangt waarmee de reservering ook is gegarandeerd. Dit in tegenstelling tot het boeken bij Franse websites waar het vaak een drama is om te boeken en/of een bevestiging te krijgen. Zie hiervoor een aantal ervaringen onderaan deze pagina.

U kunt op het naturisten terrein kiezen uit hotels met goedkope en dure hotel kamers, appartementen en studio’s. Deze bevinden zich allemaal op het naturisten centrum en we hebben ook een overzicht gemaakt van een aantal accommodaties, die net buiten het naturisten terrein liggen, voor het geval dat alles binnen al volgeboekt is. Indien u nog de keuze heeft, raden wij u echt aan in het naturisten dorp te boeken. Als u van uitgaan, swingen, de hele dag naakt rond lopen en drinken houdt, dan is dit allemaal veel eenvoudiger en leuker als u binnen het terrein verblijft.

Hotels op het Cap d’Agde naturisten terrein
Natureva Spa Hotel (tip)
Oz’Inn Hotel (tip)

Appartementen op het Cap d’Agde naturisten terrein
Appartement Port Nature
Appartement Heliopolios

Zie ook bij aanbieder meerdere vakantie accomodaties verderop op deze pagina voor meer appartementen.

Studio’s op het Cap d’Agde naturisten terrein
Studio Port Nature
Studio 2 Port Nature
Studio Heliopolis
Studio 2 Heliopolis
Studio 3 Heliopolis
Studio naturiste Venus
Cabin Yaught Naturist Village

Zie ook bij aanbieder meerdere vakantie accomodaties verderop op deze pagina voor meer studio’s.

Villa’s op het Cap d’Agde naturisten terrein
Naturiste villa Cap Sauvage villa

Zie ook bij hieronder voor meer villa’s.

Aanbieder van meerdere vakantie accomodaties op het Cap d’Agde naturisten terrein
Aanbod vele studio’s, appartementen en villa’s in Port Nature
Aanbod diverse studio’s, appartementen en villa’s Port Ambonne
Aanbod vele studio’s, appartementen en villa’s Heliopolis

Tips bij het boeken
Voordat wij een overzicht geven van vakantie accommodaties buiten het naturisten terrein ontvangt u van ons een paar nuttige tips bij het boeken van uw vakantie naar het naturisten dorp Cap d’Agde.

Soms zijn boekingen voor een bepaald jaar pas mogelijk vanaf de eerste volle week van januari. Voor 2024 kunt u bijvoorbeeld soms pas terecht vanaf 4 januari van 2024.

Voor veel vakantie accommodaties in het hoogseizoen (juni, juli en augustus) geldt dat er alleen geboekt kan worden in eenheden van een week, waarbij de week loopt van zaterdag tot zaterdag. Indien u niet volgens dit patroon boekt, krijgt u simpelweg een melding dat het volgeboekt is. Wanner u dus 10 dagen boekt in plaats van 14 of u boekt wel 14 dagen maar van woensdag tot woensdag, dan ontvangt u melding op uw beeldscherm dat er geen beschikbaarheid is in die periode. Probeer u boeking dan eens aan te passen naar 7 dagen of 14 dagen welke keurig loopt met aankomstdag zaterdag en vertrekdag zaterdag. Vaak lukt het dan wel.

De volgende vakantie accommodaties liggen buiten het naturisten dorp.

Hotels buiten het Cap d’Agde naturisten terrein
Hotel op 450 meter
Hotel op 1600 meter

Vakantie appartementen buiten het Cap d’Agde naturisten terrein
Appartement op 100 meter afstand
Appartement op 500 meter
Appartement op 550 meter
Appartement op 1400 meter
Appartement op 1500 meter

Overige vakantie accomdaties buiten het Cap d’Agde naturisten terrein
Villas en cottages op 250 meter
Huisje op 1000 meter
Bed & Breakfast op 1000 meter
Maisons op 1200 meter
Residence Club op 1250 meter

De reden dat we dit overzicht op deze website hebben gezet, is vanwege vele slechte ervaringen met het direct boeken via Franse websites. De Fransen zijn op zich een heel vriendelijk volk, maar het wordt al snel vrij lastig communiceren, als blijkt dat jij geen goed Frans spreekt. En de Fransen zelf spreken nauwelijks buitenlandse talen. Jij komt naar Frankrijk, dus dan moet je ook maar Frans praten. Zelfs binnen de hotel branche zijn weinig personen te vinden die echt goed Engels spreken.

Op zich maakt het allemaal niet zo heel veel uit, totdat je een reservering wilt doen.
Een hotel kamer of andere vakantie accommodatie in Cap d’Agde reserveren via telefoon of via internet met Franse websites verloopt in de meeste gevallen, traag en moeizaam.

Hieronder schetsen we een aantal ervaringen:
– je belt op en zodra ze horen dat je geen Frans spreekt, verbreken ze de verbinding
– je belt op en er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld door iemand die Engels spreekt, maar dit gebeurt niet
– je stuurt een e-mail en hoort vervolgens drie weken niets meer en in die tussentijd is je appartement in Cap d’Agde niet meer beschibaar
– je denkt je vakantie reservering te hebben gedaan, maar achteraf blijkt dat je niet hebt gereserveerd
– je denkt je vakantie reservering goed te hebben gedaan, maar je krijgt een volledig ander type vakantie-accommodatie op een andere locatie
– je boekt via een website, ontvangt een soort van automatische bevestiging en een week later krijg je als nog een mail dat ze eerst de beschikbaarheid moeten controleren voor die periode, waardoor je weer in onzekerheid zit.

Gelukkig verloopt het niet altijd zo dramatisch, maar je moet er zeker wel rekening mee houden dat één van bovenstaande zaken kan optreden en vooral als je haast hebt met boeken of snel zekerheid wil, is dit niet relaxed.

Andere ergenisen waar je mogelijk tegen aan zult lopen zijn:
– Franse website geven vaak onvoldoende informatie
– foto’s die worden afgebeeld zijn soms van een andere accommodatie of niet meer up-to-date
– communicatie verloopt in bijna alle gevallen moeizaam en langzaam
– de definitieve bevestiging van het geboekte laat vaak lang op zich wachten, waardoor je kans loopt dat dit als nog voor je neus wordt weggekaapt
– specifieke vragen en/ of wensen, worden vaak niet begrepen en daardoor ook niet gehonoreerd.

Dit hele (communicatie) probleem begint weer opnieuw als je je betaling moet doen, je ontvang geen antwoord op je email of zij het geld hebben ontvangen, waardoor je weer in de onzekerheid zit of de betaling is aangekomen en daarmee of je nog wel kunt rekenen op je reservering. En het is niet uitsluitend een communicatie probleem, maar vooral ook de manier waarop met klanten wordt omgegaan.

Vandaar onze oplossing een overzicht te maken met online boekbare accommodaties, zodat je direct je vakantie naar Cap d’Agde online via internet kan boeken en daarvan ook gelijk een bevestiging ontvangt als bewijs dat jij die accommodatie ook echt voor die periode op jouw naam hebt staan. Ondertussen blijven we hopen dat de klantgerichtheid en customer service van de Franse toerisme industrie in de toekomst zal verbeteren, zodat dit soort overzichten op termijn niet meer nodig zijn.

Toch hebben we besloten binnenkort op deze site ook linken naar vakantie accommodaties neer te zetten, die niet direct boekbaar zijn via een boekings engine, maar die dus werken via mailen of bellen met Fransen. We wensen u alvast succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *