Kan ik mijn kinderen meenemen naar het naaktstrand?

Kan ik mijn kinderen veilig meenemen naar het naaktstrand van Cap d’Agde?

Dit is een vraag waar we geen zwart-wit antwoord op gaan geven. We komen dus niet met een advies, maar zullen alleen een aantal feiten doorgeven, zoals deze bij ons bekend zijn. Op deze wijze kan iedereen een eigen afweging maken. Het is een feit dat jaarlijks heel veel mensen met kleine en/of grote kinderen naar Cap d’Agde komen. Veel van dit soort gezinnen zitten op de camping, maar je komt ze ook tegen in bepaalde hotels in appartementen, studio’s en villa’s.
Als je eenmaal hebt besloten om je kinderen mee te nemen naar Cap d’Agde, dan is het moeilijk uit te leggen dat je niet naar het strand gaat met hun.

Ook op het strand zijn heel veel kinderen aanwezig en zolang je wegblijft van het swingers strand en niet tot ‘s avonds laat op het strand blijft, dan lijkt er op het eerste gezicht weinig aanleiding om niet naar het strand te gaan. Zoals in eerdere topics reeds is uitgelegd, zijn er ook swingers op het normale naaktstrand, maar over het algemeen houden deze mensen zich prima aan de normale fatsoensnormen zoals deze voor iedereen gelden.
Uiteraard kan nooit 100% worden uitgesloten dat er niet een keer sexuele handelingen voorkomen, maar persoonlijk hebben wij het nog niet gezien op het normale naaktstrand gedurende de dag.

Ook komen sommige families hier al vele jaren, dus mag je aannemen dat er weinig tot geen schokkende of dramatische zaken zijn voorgevallen in de afgelopen jaren, anders zouden zij hier niet opnieuw zijn. En het gaat hier niet om een paar families met kinderen, nee het zijn er zeer veel en ook daaruit zou je kunnen opmaken dat het redelijk veilig en normaal is om je kinderen mee te nemen naar het naakstrand van Cap d’Agde. Maar nogmaals garanties kunnen wij niet geven, wel de tip om in ieder geval, heel ver uit de buurt te blijven van het swingers strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *