Supermarkt en dagelijkse boodschappen.

Anno 2016 zijn er op het naturistenterrein nog drie goede supermarkten te vinden (dat waren er meer in het verleden). Op een paar minuten loop afstand is er op elk gedeelte van het naturisten dorp wel een supermarkt in de buurt te vinden. Alleen vanaf de camping is het wat verder weg. We hebben nooit begrepen waarom er op de camping zelf geen volwaardige supermarkt is. Vanaf een ongunstige locatie van de camping kan het snel 10 – 12 minuten lopen zijn en met een flinke tas met boodschappen in de ene hand en een verpakking van 6 flessen water a 1,5 liter (9 kg) in de andere hand is dat toch afzien.

Naast de supermarkten zijn er ook nog een groot aantal andere winkels binnen het naturisten oord aanwezig waar je je dagelijkse boodschappen kan doen.
Daarnaast is op ongeveer 15 minuten rijden, een giga supermarkt gevestigd met een enorme afmeting die we in Nederland niet gewend zijn. Ondanks dat het hier ontzettend groot is, is het vaak toch nog dringen geblazen, want het kan er op bepaalde tijdstippen echt enorm druk zijn.

Echter op zich is het niet nodig deze super-supermarkt te bezoeken. Veel mensen die in Cap d’Agde vakantie komen vieren en dat geldt met name voor de swingers, komen gedurende de vakantie slechts een enkele keer of in zijn geheel niet van het naturistenterrein af. Zoveel swingers bij elkaar is een buitenkansje en dan ga je je tijd niet verspillen aan een bezoek aan de supermarkt. Vaak kom je laat uit je bed, heb je een kater en wil je ‘s middags toch weer naar de schuimparty of poolparty, dan is er ook helemaal geen tijd of zin om zo uitgebreid de boodschappen te gaan doen.

De winkels die het naturistenterrein van Cap d’Agde heeft, bieden over het algemeen ruim voldoende om gedurende de hele vakantie te voorzien in de dagelijkse boodschappen.