Hoe ziet de schuimparty ruimte er van binnen uit?

Hoe ziet de schuimparty ruimte er van binnen uit

Om te beginnen is het een open lucht ruimte. Er zit geen dak op. Wel zijn er hoge muren die de ruimte beschermen tegen inkijk van buitenaf, want niet iedereen hoeft te zien wat hier gebeurd.

Grofweg zijn er een drietal verschillende onderdelen:
– een lounge ruimte
– een groot bubbelbad/ jacuzzi-achtig bad
– de schuimparty area zelf

Nadat je toegang hebt gekregen mag je naar binnen en kom je als eerste in de lounge ruimte.

Aan de rechterkant is een flinke ruimte met een aantal bedjes en banken.
Aan de linkerkant is een nog grotere ruimte met daarin een aantal lounge stoelen en bankjes en een drietal grote hemelbedden geschikt voor meerdere personen. Tevens bevinden zich hier 2 koude douches.
Links achter je is een gedeelte waar wel een soort van dak boven zit en hier staan wederom wat bankjes en drie hemelbedden. Dit is zo’n beetje de enige ruimte waar je uit de zon kan zitten/ liggen.

Loop je wat verder door naar voren, dan heb je aan de rechterkant een overdekt toilet/ douche gebouw met twee wc’s en twee warme douches. Aan de linkerkant staan wat bankjes, er is een koude douche en er staat een mega groot warm bad geschikt voor tientallen koppels tegelijk.

Wandel je weer meer naar voren dan kom je rechts nog een lounge bed tegen en links nog wat bankjes en dan ben je beland in de echte schuimparty area met aan de linkerkant weer een bar met links daarvan de ruimte van de deejay.

Tegenover de bar in de schuimparty ruimte staat op het dak een gigantisch professioneel schuimkanon en sta je daar precies onder op het moment dat deze schuim produceert dan kan je beter vast gaan rennen, want deze heeft een dusdanige capaciteit, dat deze binnen een minuut jouw hele lichaam onder het schuim kan laten verdwijnen.

We schatten in dat de schuimparty area zelf capaciteit heeft voor zo’n 75-100 stellen tegelijk en op drukke dagen zijn er momenten dat het er overvol is en je niet normaal kunt lopen daar.
De schuimparty area ligt voornamelijk in de zon, maar er zijn plekken waar je uit de zon kan staan, dansen of feesten.

De totale ruimte inclusief bad en lounge ruimtes kan plek bieden voor vele honderden stellen. Hierbij zal je wel genoegen moeten nemen met een plekje op de grond, want er is bij lange na niet genoeg plaats op de bedden en banken om iedereen van een zit- of ligplaats te kunnen voorzien.

Het is mogelijk van te voren een bed te reserveren en de bedjes liggen op zich best lekker maar elk voordeel heeft zijn nadeel, want als je erg lang weg bent in de schuim en je komt terug dan moet je niet raar opkijken als je handdoek ergens ander ligt of dat er één of meerdere stellen op liggen te sexen. Kom je wat natte vlekken tegen die er niet bekend uitzien, dan weet je dus wat er is gebeurd met je handdoek terwijl jij in het schuim bezig was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *