Wat gebeurt er op het swingers strand

Wat gebeurt er zoal op het swingers strand van Cap d’Agde?

Het swingers strand van Cap d’Agde wordt voornamelijk bezocht door swingers (wat een verrassing) en stellen die van publieke sex of voyeurisme houden. En daarnaast zijn er heel veel single mannen die worden aangetrokken door de seksuele activiteiten die op dit strand plaatsvinden. Echte naturisten of nudisten die een hekel hebben aan openbare sex zul je hier niet aantreffen en gelukkig zul je hier ook geen families zien, want op dit strand gebeuren dingen die uitsluitend bedoeld zijn voor de ogen van 18+ volwassenen.

Als je op het swingers strand bent aangekomen zal je eerst een goed plekje moeten zien te scoren waar je jouw/ jullie handdoeken kunt neerleggen. Dit lijkt een voor de hand liggende opmerking maar het kan werkelijk ongekend druk zijn op het swingers strand en vaak ben je veroordeeld tot een slechtere plek aan de achterkant of aan de zijkanten.

Zodra je ligt en je gaat goed om je heen kijken, zal je na enige tijd ongetwijfeld hier en daar wat actie zien. Hierbij geldt vaak dat er tegen het einde van de middag wat meer gebeurt dan om 2:00 uur ‘s middags. Nog niet zolang geleden wachtte het hele strand totdat de politie post dichtging om 18:30 uur, maar tegenwoordig lijken mensen zich hier minder van aan te trekken. Overigens ga ook niet te vroeg naar het swingers strand, ‘s ochtends liggen hier nauwelijks mensen.

Uiteraard is geen dag het zelfde op het swingers strand maar veelal zie je toch wel dezelfde acties. Wat heel veel gebeurd is dat een vrouw een beetje zit te spelen/ teasen met de penis van haar man. Totdat deze flink stijf wordt en daarna laat ze deze weer even met rust om vervolgens het ritueel te herhalen. Dit kan zo enige tijd doorgaan en soms blijft het hierbij maar net zo vaak wordt er vervolgens een tandje bij geschakeld. De vrouw begint dan de man te pijpen. Dit kan relaxed zijn, maar sommige vrouwen maken er ook een sport van de stijve pik van hun man te proberen in zijn geheel te verstoppen in de mond. Hoe lang het pijpen doorgaat is afhankelijk van het stel, het kan 30 seconden zijn, maar evengoed gaat de vrouw een hele tijd door en heeft ze de missie hem klaar te pijpen.

Omgekeerd gebeurt uiteraard hetzelfde er zijn mannen die hun vrouw oraal verwennen op het strand en die proberen hun vrouw op het strand net zo lang te beffen, totdat ze (spuitend) klaarkomen. Vaak genoeg is de orale seks ook slechts het voorspel, waarna het echte werk begint. Het is zeker geen uitzondering dat stellen neuken op het strand van Cap d’Agde op klaarlichte dag in de volle zon, te midden van honderden andere strand bezoekers die er omheen staan en liggen.

Zijn er meerdere stellen bij elkaar, dan is de kans ook groot dat niet de eigen partners met elkaar neuken, maar dat hier aan partnerruil wordt gedaan. Dit is als buitenstaander en toeschouwer uiteraard niet altijd duidelijk. Tenzij ze op een gegeven moment wisselen van sexpartner, dan weet je wel zeker dat ze aan het swingen zijn.

Ook triosex komt hier voor. Soms is een stel met elkaar bezig en staan ze het toe dat een derde persoon erbij komt (meestal een single man) die dan gepijpt wordt, terwijl de vrouw wordt geneukt door haar eigen partner of andersom. Ook komt het soms voor dat groot geschapen Afrikaanse mannen worden uitgenodigd erbij te komen zitten door een stel en kijkt de man van dit stel met grote interesse toe, hoe zijn vrouw tegelijk wordt genomen door deze twee mannen met een te grote penis.

En dit alles gebeurt dus op een bomvol strand terwijl de volgende handboek er vlak naast ligt. Dit kan een half metertje verderop zijn maar ook slechts 10 cm. Gebeurt zoiets op de handdoek naast je, dan heb je dus in eerste instantie geluk, omdat jij dan op de eerste rang zit en het showtje naast je super goed zichtbaar is, voor jou, omdat dit bij wijze van spreken onder je neus plaats vindt.

Maar dat geluk kan van korte duur zijn. Indien het een interessant, mooi stel is wat naast je ligt te sexen en/of het duurt heel lang, dan beginnen er zich meer en meer mensen om dat stel heen te verzamelen en vormt zich als het ware een cirkel van toeschouwers om dat stel heen. En het kan zomaar gebeuren, dat jij/ jullie zelf bijna onder de voet worden gelopen door single mannen die een goed uitzicht willen hebben op wat daar gebeurt.

En het zijn niet alleen de stellen die daar sex hebben. Ook de single mannen zitten, staan en lopen hier zonder enige schaamte met een stijve pik rond, die ze vervolgens, bij gebrek aan een partner, zelf aan het aftrekken zijn, terwijl ze naar sexende en neukende stelletjes aan het kijken zijn. Gebeurt zoiets dus in de buurt van jouw handdoek dan is het wel even opletten wat er naast je en boven je gebeurt, maar persoonlijk hebben we nog geen slechte ervaringen meegemaakt op dit deel van het strand en hebben ook van kennissen en vrienden geen vervelende verhalen hierover gehoord.

Ook andere vormen van groepsex waaronder gangbangs komen regelmatig voor op het swingers strand van Cap d’Agde. Wat je verder nog wel eens tegenkomt zijn bondage praktijken waarbij een vrouw of een man gedurende een langere periode in steeds meer touwen wordt ingewikkeld. Overigens alle genoemde sexuele activiteiten vinden niet alleen plaats op het strand, maar tevens in de direct aangrenzende duinen, welke ook onderdeel zijn van het naturisten terrein.

Kortom een middagje strand kan zeer leuk zijn voor de liefhebbers van publieke sex en/of voyeurisme. Echter het is zeker niet zo dat iedereen die op het dit strand komt, zelf ook gaat sexen. Sommigen vinden het gewoon een leuke sfeer en genieten van het rondkijken en om naakt bekeken te worden zonder dat je aan het sexen bent.
Verwacht dus niet dat het hele strand continue vol ligt met pijpende vrouwen en neukende stellen. Het komt voor maar niet iedereen en zeker niet overal tegelijk. De meeste gelijktijdige sex acties vinden ons inziens niet plaats op het swingers strand maar op de naakte schuimparty’s voor stellen. Dat neemt niet weg dat een middagje swingers strand een zeer leuke bezigheid kan zijn.
Zie ook onderstaande video. Deze video is waarschijnlijk na 20.00 opgenomen op het strand, gezien het feit dat het al best rustig is. Om 17.00 ‘s middags is er nooit zoveel ruimte aanwezig zijn op dit stuk strand.

Binnenkort zullen wij meer video’s plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *