Waar ligt het swingers strand?

Waar ligt het swingers strand van Cap d’Agde precies?

De exacte locatie van het swingers strand van Cap d’Agde kan niet tot op de meter worden aangegeven, omdat er geen officiële markering is, waar het begint.
Het zou dus goed kunnen dat het vandaag een paar metertjes eerder of later begint dan gisteren. Echter waar het swingers strand zich bevindt, kan wel duidelijk in grote lijnen worden uitgelegd. Het maakt niet uit vanaf welke ingang u het strand oploopt. Vanaf elke strand opgang welke behoort bij het naturisten dorp, gaat u zodra u op het strand bent richting het noorden lopen. Heeft u net als de meeste naakte mensen, geen kompas op zak, dan hebben we nog wel een paar bruikbare tips.

Als u op het strand staat met uw gezicht naar de zee, dan gaat u naar links. Terwijl u langs het naaktstrand loopt is de Middellandse zee dus rechts van u. Hoe lang het lopen is hangt helemaal af van waar u het strand bent opgekomen. In het ergste geval is dit bij de haven. In dat geval moet u rekenen op ongeveer gemiddeld een kwartier lopen. Bent u het strand opgekomen vanaf het allerlaatste stuk van de camping, bij beachclub Paralia/ Sun Beach dan is het slechts nog een paar minuten lopen langs het nudisten strand.

Nadat u beach club Paraila en Sun beach heeft gepasseerd, ziet u iets verderop in de duinen een soort EHBO reddingspost/ politie uitkijk plek, waar vaak een vlag hangt (niet altijd). Ook deze moet u passeren. Vanaf hier is het nog slechts een klein stukje verder wandelen. U weet dat u er bent op het moment dat u ziet dat het zowel in de zee als op het strand heel veel drukker is dan waar u eerst liep.

In de zee staan vaak groepjes mensen te praten of rond te kijken en op het strand zelf liggen de handdoeken erg dicht tegen elkaar. In het drukste gedeelte in het midden, is het zelfs geen uitzondering dat je op sommige plekken niet tussen de handdoeken kunt doorlopen, omdat er simpelweg geen vrije ruimte is in het zand om je voet neer te zetten. Wil je er toch doorheen lopen, dan loop je dus letterlijk over de handdoeken van de mensen die daar liggen, hetgeen uiteraard niet gewaardeerd wordt. Omdat er ook nog uitgeklapte parasols staan moet je soms slalommen tussen de handdoeken en parasols door indien je vanaf de zee het swingers strand op wil. Soms loop je ook vast en moet je terug. Het is dus handiger vlak voor of vlak na het swingers strand vanaf de zee het strand te betreden en het swingers gedeelte dus vanaf de zijkant of vanaf de achterkant te benaderen.

Nog voor de duidelijkheid Het swingers strand ligt niet helemaal aan het einde van het naaktstrand. Dit zou weer problemen geven met de mensen die op het normale textiel strand aan de andere kant liggen. Vanaf het einde van het swingers strand is het nog ongeveer een minuut of zes lopen naar het einde van het naaktstrand. Achter het einde van het swingersstrand ligt overigens nog een klein stukje dat voornamelijk wordt bezocht door gay people. Dit stukje wordt dan ook wel het gay strand van Cap d’Agde genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *