Kan ik via deze site reserveren voor René Oltra?

Kan ik via deze site reserveren voor naturistencamping René Oltra in Cap d’Agde?

Via onze website CapdagdeFaq.nl kunt u diverse vakanties boeken naar het naturistenterrein van Cap d’Agde. Denk hierbij aan een reservering voor accommodaties zoals hotels, appartementen en studio’s, binnen het naturistenresort, maar ook vlak buiten het naturistenterrein van Cap d’Agde, sommige zelfs op loopafstand. Dit laatste is heel handig als je flink heb gefeest en teveel heb gedronken en het zeer onverstandig is om met de auto te gaan rijden.
Links naar de diverse vakantie-accommodaties vindt u op onze Cap d’agde vakantie boek pagina

Voor de naturistencamping van Rene Oltra, geldt echter dat deze niet direct via deze website kan worden geboekt. Wij hebben op deze site wel een link neergezet naar een site die linkt naar de website van René Oltra, zodat u eventueel zelf een reservering kunt maken via hun site.

Kijkt u echter eerst ook even op onze Cap d’agde vakantie boek pagina onderaan. Hier staan diverse zaken om rekening te houden, wanneer u direct een vakantie probeert te boeken bij de Franse websites die Cap d’Agde aanbieden.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat René Oltra relatief gezien een heel stuk positiever scoort dan alle andere Franse websites. Als je opbelt wordt niet direct de telefoon erop gesmeten, als je geen Frans spreekt.
Een aantal mensen spreken Engels en in voorgaande jaren kwam het zelfs voor dat er soms ook iemand aanwezig was die Nederlands sprak. We hebben geen idee of dit persoon er nog werkt, maar de laatste jaren hebben we geen mail in het Nederlands meer van hem ontvangen.

Helaas werkt de verbinding met de boekingen website van René Oltra niet altijd vlekkeloos. Soms komt er helemaal geen verbinding tot stand en soms wordt deze verbroken, nadat je net alles had ingevuld. Probeer het dan gewoon nog een keer, meestal gaat het de tweede keer wel goed.

Wat wel belangrijk is, is dat de reservering eigenlijk niets meer is dan het invullen van een formulier, waarin je vraagt of er nog beschikbaarheid is.
Het is geen online boekings engine en je hebt dus nog geen zekerheid of je aanvraag daadwerkelijk wordt gehonoreerd. Vaak zul je hier zelf weer achteraan moeten lopen in de week erna. De reactietijd op hun e-mails kan oplopen tot een week, maar onze ervaring is wel dat ze uiteindelijk reageren op een vriendelijke manier.

Tenslotte houdt er rekening dat de sfeer en regels op de naturistencamping van René Oltra afwijken van de rest van het naturistenterrein.
De meest beperkende zetten we hier even kort neer:
– openbare seks is verboden, even je partner buiten bevredigen voor de tent zit er dus echt niet in
– naakt zijn is verplicht
– piercings in de geslachtsdelen worden niet op prijs gesteld en het kan zijn dat je daar op wordt aangesproken
– na 23:00 mogen geen auto’s meer tijden, behalve in noodgevallen (dat u geen bier meer heeft is geen noodgeval)
– mensen van buitenaf komen de camping niet zomaar op, wat een eventuele date kan bemoeilijken.

De link naar de René Oltra naturistencaming website in Cap d’Agde vindt u via de link naar de site hieronder:
Link naar René Oltra naturistencamping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *