Is Cap d’Agde geschikt voor nudisten en naturisten?

Is Cap d’Agde nog wel geschikt voor nudisten en naturisten?

Nadat je hebt kennis genomen van alle swingers informatie en swingers feesten die dagelijk worden georganiseerd, kunnen nudisten en naturisten, die hier nog nooit zijn geweest zich afvragen of het naturistenoord van Cap d’Agde anno 2022 überhaupt nog wel geschikt is, als plek voor nudisme en naturisme? Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden omdat smaken verschillen. De een houdt van wat drukte en gezelligheid om zich heen, terwijl een ander het liefst niets anders ziet en hoort dan de natuur en de dieren die zich erin bevinden.

In onze optiek heeft Cap d’Agde ook tegenwoordig nog genoeg te bieden voor de nudisten en naturisten. Nergens in Europa is er zo’n groot gebied te vinden waarop je naakt kan zijn. Dan ligt daar ook nog eens het grootste naturisten strand van Europa naast en is er nog een super groot campingterrein waar naakt lopen verplicht is en waar openbare swingers activiteiten absoluut verboden zijn.

Het Cap d’Agde naturistenterrein is een enorm uitgestrekt gebied waar je kunt genieten van nudisme en naturisme. Als je wilt en het weer het toe laat kan je er 24/7 naakt lopen, zonder kleren boodschappen doen of winkelen, in je blootje een kopje koffie drinken of een eitje eten op een terras. Je kunt bloot op het strand liggen of sportieve activiteiten doen zoals badminton. Je kunt naakt zwemmen in de zee of in één van de 7 zwembaden, waarvan één overdekt. (Voor de meeste zwembaden moet wel een toegangsprijs worden betaald.) En mocht je op de camping verblijven dan zijn er diverse sport en spel activiteiten welke je in je blote kont kunt doen.

Persoonlijk zijn we van mening dat alle plekken waar je de hele dag naakt kunt zijn en de activiteiten die je bloot kunt doen, voldoende redenen zijn om als nudist of naturist het naakte dorp van Cap d’Agde te bezoeken. U zult zeker de enige niet zijn, met name op de camping zijn er veel mensen te vinden die alleen voor het nudisme en naturisme naar Cap d’Agde komen.

Daarnaast is het voor nudisten en naturisten op geen enkele manier verboden om ook bepaalde parties te bezoeken die eigenlijk wel min of meer worden georganiseerd voor swingers. Het is namelijk niet verplicht seksuele activiteiten te verrichten op bijvoorbeeld een schuimparty. Er zal niemand zijn die jou aanspreekt waarom je niets aan het doen bent met je partner of een ander.

Als jij en je partner het leuk vinden naakt in het schuim te dansen, en je blijft een beetje uit de buurt van anderen, door bijvoorbeeld aan de zijkanten te blijven, dan kan je in je nakie in het schuim veel plezier beleven met je partner, zonder aan partnerruil te doen of seks te hebben. Dat is 100% jullie zaak. Je kan ook relaxed naakt in de grote hottube gaan zitten en bloot een glas rose drinken en lekker rond kijken en/ of van de muziek genieten. Het is weer eens wat anders dan het getjilp van de vogels. Je moet er alleen wel rekening houden dat er een hoop seksuele activiteiten plaatsvinden op een schuimparty.

Kan je daar niet tegen dan raden we je af om dit soort parties te bezoeken, maar zoals gezegd er zijn genoeg leuke dingen te doen en leuke plekken om te zijn voor de nudisten en naturisten in Cap d’Agde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *