KamaSutra – Wat is dat voor tent?

KamaSutra Sauna

KamaSutra is een sauna met een openlucht zwembad voor swingers en ruimdenkende mensen op het naturistenterrein van Cap d’Agde in Port Nature.

Hieronder volgen een aantal van de meest gestelde vragen over sauna Kamasutra. Deze informatiepagina is anders opgezet dan de overige pagina’s.
Alle vragen worden direct onder de vraag beantwoord, omdat het korte antwoorden zijn en voor alle drie de sauna’s ook dezelfde vragen zijn (wel met andere antwoorden).
Per sauna hebben we dus een aparte pagina en deze gaat over: “Kamasutra”.
 

Mogen singles ook naar binnen in Kama sutra?
In 2021 hadden alleenstaande mannen toegang tot 22:00. Daarna was de sauna alleen toegankelijk voor stellen en single vrouwen. We hebben geen redenen om aan te nemen dat het voor 2022 anders zal zijn en zullen hier later op terug komen, wanneer Kamasutra de deuren weer opent in april.
 

Wat is de toegangsprijs van sauna Kamasutra?
De toegangsprijzen voor 2022 zijn nog niet precies bekend maar dit zullen ± de volgende bedragen zijn:
€ 30 voor koppels €45 voor single mannen en € 10 voor alleenstaande vrouwen. Zodra de definitieve prijzen bekend zijn, zullen we dat hier vermelden.
 

Wat zijn de openingstijden van Kamasutra?
Kamasutra is gedurende het seizoen van april tot en met september geopend van 14:00 tot 02:00.
Vanaf oktober tot en met maart is deze sauna en zwembad in zijn geheel niet geopend.
 

Waar bevindt zich de sauna precies?
De locatie van Kamasutra is:
Quartier Naturiste, Port Nature 1 10 boulevard des matelots, 34300 Le Cap D’Agde, Languedoc-Roussillon, France

Komt u vanaf Melrose, loop dan rechtdoor tot aan Wakiki. Vanaf hier is het helemaal rechtdoor lopen richting kust, tot u aankomt bij de trap die naar het strand leidt. Hier gaat u niet op maar direct rechts daarvan vindt u de toegang tot de sauna en het zwembad.

Komt u vanuit heliovillage. Neemt u dan de weg die naar het strand loopt tussen Heliovillage aan de linkerkant en Port Nature aan de rechterkant. Net voorbij de geldautomaat in het midden, slaat u naar rechts een kleine doorgang in naast de achterkant van de supermarkt vidal. Via deze passage passeert u aan de linkerkant een parkeergarage en zodra u hieruit bent, bevindt u zich in het winkelcentrum van Port Nature en ziet u voor u de trap omhoog naar het strand. Rechts daarvan bevindt zich Kamasutra.

Kamasutra is telefonisch bereikbaar onder telefoon-nummer: 0033 652 69 82 11
 

Wat kan ik binnen in Kamasutra verwachten?
Kamasutra Capdagde is een mooie en sfeervolle sex sauna gelegenheid. Het biedt een bar, een jacuzzi een hammam, diverse bedjes en mogelijkheden voor de swingers om openbare sex te hebben. Daarnaast heeft Kamasutra ook een zeer groot openluchtzwembad waar naturisme is toegestaan en waar je tevens heerlijk kunt zwemmen en van de zon kunt genieten.

Let wel op in het zwembad is openbare sex niet toegestaan omdat deze zeer veel inkijk heeft van buitenaf. Het hele laatste deel van het gebouw Port Nature (aan de kant van de zee) kijkt direct op dit zwembad.

Het huidige concept van Kamasutra bestaat pas enkele jaren. De tent ziet er goed verzorgd en sfeervol uit en is druk bezocht. Ons viel het wel op dat het publiek beduidend meer op leeftijd is, dan in de andere sauna’s. Dit kan op toeval berusten, omdat we er slechts één keer zijn geweest en op basis daarvan eigenlijk geen oordeel mogen vellen.
Dus we horen graag ervaringen van anderen die er ook zijn geweest en uiteraard zullen wij ook in 2022 deze tent één of meerdere keren bezoeken, zodat wij meer ervaring hebben met deze sauna/ zwembad. En dat is geen straf, want van alle sauna’s, is Kamasutra naar ons oordeel, wel de mooiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *