Wat is een naakte schuimparty en wat gebeurt er?

Wat kan ik verwachten op de naakte schuimparty’s van Cap d’Agde?

Vele bezoekers van Cap d’Agde willen graag weten hoe de schuimparty is en hoe het er aan toe gaat?
Wat jullie allemaal persoonlijk gaan doen daar, hangt uiteraard mede af van jullie wensen, de kansen die zich voordoen en van het feit of jullie swingers zijn of nudisten of misschien wel geen van beide. Wij kunnen wel een goed beeld schetsen wat er in grote lijnen gebeurt in de verschillende area’s van de schuimparty ruimte. Uiteraard is er geen vast draaiboek, want de ene dag is de andere niet. Geen dag is gelijk, mede omdat er nooit precies dezelfde mensen zullen zijn, maar er zijn wel een aantal zekerheden, wat je op een doorsnee schuimparty middag kan verwachten.
Wat jullie in ieder geval gaan aantreffen op de schuimparty in Cap d’Agde is heel veel naakt en veel sex.

De deuren openen om 14:00 en afhankelijk van de drukte die dag, kan er tussen 14:00 en 15:30 een wachtrij ontstaan voor de ingang van maximaal 15 tot 20 minuten, dit is zeker niet altijd zo. Op sommige dagen loop je zo naar binnen (zie ook ..)
Gemiddeld gezien zijn er in het hoogseizoen tussen half juli en half augustus ongeveer tussen de 150 en 300 koppels binnen. Dit aantal is onder andere afhankelijk van toeval, het weer, in welke periode je komt en of er die dag ook op hetzelfde tijdstip een poolparty wordt gehouden, want die trekken ook snel 150-200 koppels. Nu is het niet zo dat alle poolparty stellen ook schuimparty stellen zijn, maar er is wel ten dele een overlap.

Iedereen die binnen is, is helemaal naakt. En vrijwel iedereen die hier aanwezig is, is ofwel nudist, naturist of swinger. En dat komt mooi uit want nudisten en naturisten vinden het prettig om naakt te zijn en swingers vinden het prettig om aan partnerruil te doen en dat gaat een stuk gemakkelijker, als je geen kleren aan hebt.

Wat gebeurt er bij de schuimparty’s in het grote bad?
Het grote bad biedt plek aan vele tientallen koppels, ook is er nog een beperkte ruimte naast waar je kan “relaxen”. Het bad is een leuke speelplaats voor de stellen. Je kan, als zij dat ook op prijs stellen, wat stiekem onder water friemelen bij je buren of wat minder stiekem boven water. Het is een goede plek om contacten te leggen met anderen. In het bad zelf is penetratie verboden, wel mag er orale sex plaatsvinden met je partner op de bad-rand, maar klaarkomen in het water weer niet. Wordt je betrapt op verboden activiteiten, dan krijg je een stevige uitbrander van de strenge toiletdame die hier ook supervisie over houdt en met haar wil je echt geen ruzie.

Wat gebeurt er bij de schuimparty in en rondom het schuim?
Rond vijf voor drie kunnen de aanwezigen verwachten dat het eerste schuim wordt gespoten. Het indrukwekkende schuimkanon op het dak gaat aan en binnen een paar minuten begint zich al een serieuze schuimlaag te vormen. Er wordt door de deejay omgeroepen dat de mousse is begonnen, want dit is niet overal vanuit de lounge area zichtbaar.

De eerste stellen begeven zich richting de mousse en op drukke dagen kan het om 15:15 al behoorlijk druk zijn op de schuimparty dansvloer. Op de wat rustigere dagen duurt het wat langer, maar het wordt altijd drukker. Zeker als op een gegeven moment de aantrekkelijk promotie dames op de bar gaan dansen en strippen en gratis spulletjes het publiek insmijten, zoals hoedjes, zonnebrillen en t-shirts.
Wat deze dames ook vaak doen en wat ze zelf erg leuk vinden, maar het niet is, zijn emmers (koud) water de crowd insmijten. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit niet prettig is. Als je zo’n krachtige, gerichte plens water over je kop heen krijgt, dan spoelt meestal je zonnebril van je kop en die ben je kwijt in het schuim. Daarnaast is je kapsel en make-up totaal verpest en daarmee voor een deel ook je middag. Tijd dus dat ze hier eens een keer mee stoppen. Dat is één van de weinige minpuntjes, al het andere is voornamelijk dikke pret.

Op de dansvloer is ook iedereen bloot en dus lekker naakt aan het dansen in het schuim. Omdat de sfeer zo gemoedelijk is en soms ook erg druk, zijn contacten snel gelegd. Soms ben je aan het dansen en staat er een leuk koppel naast je. En voor je het weet ben je elkaar aan het insmeren met schuim en/of ben je elkaar uitgebreid aan het betasten op de meest interessante en intieme plekken. Als het een beetje klikt wordt er ook een beetje gezoend (hoewel niet iedereen dit op prijs stelt) en nog wat meer over en weer met de hand gespeeld met de meest intieme delen van de tegenpartij.
Als man moet je ook niet raar opkijken als je gedurende de middag in het schuim één of meerdere keren even spontaan oraal wordt verwend door iemand die je nog geen vijf minuten “kent” (dit is uiteraard geen garantie, maar het kan zeker voorkomen). Ben je het zat dan schuiven jullie een stukje op en dan vinden jullie vast weer een koppel die wil betasten en betast wil worden. Soms staat het schuim zo hoog, dat je ook niet eens weet wie jou aanraakt. Dit kan heel leuk zijn of niet, dat hangt van jezelf af hoe comfortabel je hiermee bent.

Als het schuim wat lager staat en je kijkt goed om je heen dan zie je altijd wel ergens een dame die die met haar mond een man aan het plezieren is. Ook zie je regelmatig mannen die “hun” vrouwen neuken, die tegen de bar aan staan. Soms is het “gewoon” de eigen partner waarmee de liefde wordt bedreven, maar het is ook geen uitzondering dat je hier bezig bent met iemand die je hier hebt ontmoet. Condooms zijn aanwezig bij de bar.

Verder zijn er geregeld trios’s in de vorm dat een dame om de beurt twee mannen oraal aan het verwennen is. Ofwel dat een dame pijpt en tegelijkertijd wordt genomen van achteren, ofwel dat een man door twee vrouwen wordt verwend. Echter het merendeel van de activiteiten wat in de schuimparty area plaats vindt is toch wel tegen elkaar aan dansen, betasten, vingeren en aftrekken.

Als je het leuk vindt, kan je ook naakt op de bar dansen. Let echter wel goed op, want je zal zeker de eerste niet zijn die uitglijdt en al dan niet via een tussenlanding op de bar, met je hoofd omlaag het schuim in stuitert. En je wilt niet met je gezicht onder het schuim op de vloer liggen.

Om 18:00 wordt je verzocht dit deel van de schuimparty te verlaten want de boel wordt hier schoongemaakt voor de avond, waarbij deze ruime weer onderdeel is van de swingersclub Le Glamour.
Het grote bad, de lounge ruimte en één bar blijven nog een uur open, dus het feestje is zeker nog niet afgelopen.

Wat gebeurt er bij de schuimparty’s in de lounge area?
Op het begin van de middag tussen 14:00 en 15:00 is het vaak nog relatief rustig. Nog lang niet alle koppels zijn binnen en de schuimparty zelf begint pas iets voor 15:00, schuim te produceren. Toch zie je vaak al stelletjes in de lounge ruimte die met de eigen partner een beetje aan het spelen zijn. Meestal is het de vrouw die aan het spelen is met de edele delen van haar partner of ze is hem oraal aan het bevredigen.
Maar er zijn soms ook al stellen die geen zin hebben om te wachten en “gewoon” al stevig van bil gaan.

Gedurende de middag wordt het aantal seksuele activiteiten hier eigenlijk steeds meer. We willen niet beweren, dat iedereen die hier komt vroeg of laat aan het sex doet, maar toch wel heel veel mensen doen het.
En er is waarschijnlijk geen gezonde man in de tent te vinden die geen flinke erectie krijgt bij alles wat rondom hem gebeurt. Maar dat is geen probleem hier.

Waar je op een normaal naaktstrand of in de sauna jezelf in allerlei bochten moet wringen om je erectie te verbergen, hoef je dat hier niet en mag je er trots mee rondlopen. En het is ook geen probleem als je eigen partner of die van een ander, haar best doet om jou hier op een plezierige manier van af te helpen. Niemand kijkt er van op en niemand zal je lastig vallen.

Indien jullie een liefhebber zijn van openbare sex is, of als jullie swingers zijn, dan is de schuimparty in Cap d’Agde waarschijnlijk één van de beste plekken ter wereld voor dit soort activiteiten. Veel betere plekken zijn er niet te vinden. En nog even voor de mensen die het vorige topic niet gelezen hebben. De party vindt plaats in een afgeschermde ruimte met muren maar zonder dak. Er is een overvloed aan daglicht, want de zon schijnt bijna overal. Dit heeft als voordeel dat alles wat de mensen doen aan activiteiten, goed zichtbaar is. Dit is veel beter dan de erotische ruimtes in parenclubs, waar het (relatief) donker is.

In de lounge ruimte wordt veel meer de echte geslachtsdaad verricht dan in het schuimparty gedeelte. De ruimte leent zich er ook beter voor want er is meer ruimte en je kan hier ook liggen. Er wordt dus flink gefeest in allerlei standjes en in allerlei samenstellingen. Met zijn drieën, met zijn vieren en ook in groepjes op de bedjes of op de grond is geen uitzondering.
Eigenlijk is er op elk moment wel op meerdere plekken actie te zien. Het is niet zo dat er continue non stop op elke plek wat gebeurt, want een man heeft zijn lichamelijke beperkingen op dat vlak en kan niet de hele middag doorgaan, maar indien die beperkingen er niet zouden zijn, dan zou het waarschijnlijk wel overal full time feest zijn.

En op een gegeven moment valt het ook niet eens meer op. Zeker als je hier meerdere keren per week naar toe gaat, wordt het zo normaal hier met een glaasje wijn te zitten en wat rond te kijken, net zoals je dat zou doen op het moment dat je op een terrasje zit. Je beseft niet meer dat de mensen naakt zijn en je kijkt er niet meer van op wat zich publiekelijk voor je ogen afspeelt. Soms valt het letterlijk niet eens meer op en kijk je pas als je “raar” gekreun hoort.

En de meeste dames zelf die soms publiekelijk met meerdere mannen tegelijk bezig zijn, doen dit ook met een rust en gemak alsof ze een partijtje tennis aan het spelen zijn. Dit lijkt ook voor hun de normaalste zaak van de wereld dit publiekelijk in het openbaar te doen. Ogenschijnlijk hebben ze er totaal geen moeite mee om bekeken te kunnen worden door anderen tijdens dit soort activiteiten. Dit terwijl ze in echt leven misschien wel heel burgerlijk zijn; wie zal het zeggen?
Kennissen, vrienden, familie en collega’s van wie dan ook die hier binnen is, zullen in ieder geval niet snel verwachten dat jij of wie dan ook hier rondloopt en mee feest. Dit is ook niet iets waar je snel mee te koop loopt. What happens in Cap d’Agde stays in Cap d’Agde. Dit zijn jullie Cap d’Agde secrets en helaas kan je hier niet met veel mensen over praten.

Zoals eerder opgemerkt in een ander topic lopen hier zekere niet alleen fotomodellen. Je kom hier echt van alles tegen, vanaf jong (18) tot aan bejaard. Dik, dun, knap, minder knap. Mannen die heel groot geschapen zijn, of juist heel klein. Dames met hele grote en hele kleine borsten. Mensen met littekens of andere “afwijkende” zaken hoeven zich niet te schamen. De meeste mensen zijn hier niet perfect. Ook mensen in een rolstoel komen hier wel eens. En we hebben nog nooit meegemaakt dat iemand openlijk werd beledigd of uitgelachen vanwege zijn of haar uiterlijk.
Kortom een echt sexfeest voor iedereen. De sfeer is prima en iedereen laat elkaar in zijn/ haar waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *