Mogen er ook singles naar de poolparty?

Kunnen singles ook naar de naakte poolparty gaan?

Een werkelijk zeer vaak gestelde vraag via de e-mail is of singles ook toegang hebben tot de poolparty. Er valt binnen namelijk zoveel leuks te beleven, dat iedereen hier graag naar binnen wil. Om binnen te geraken bij het zwembad feest gelden ook hier een aantal voorwaarden. En deze zijn in grote lijnen hetzelfde als bij de schuimparty.

Dit houdt in, dat je moet voldoen aan de dresscode en verder moet je onderdeel zijn van een stel (man/ vrouw). Twee mannen die zich voordoen als gay couple, komen er dus ook niet in.

Dit betekent dat singles geen toegang hebben. Wat je ook nog wel eens eens ziet dat singles, vrouwen proberen te ronselen die op het terrein rondlopen, met de vraag of ze zich eventjes (al dan niet tegen betaling) als partner kunnen voordoen van hem, zodat hij naar binnen kan en zij daarna direct weer weg. Echter dit soort trucjes wordt goed in de gaten gehouden en de dames die zich daarvoor lenen zijn ook bekenden, die dit vaker hebben geprobeerd, dus de kans dat dit slaagt is niet groot. Of als het slaagt dat je er als nog eruit wordt gezet, zodra de dame vertrekt.

Dus helaas voor de single mannen is het niet mogelijk om binnen te komen op de poolparty. Over single vrouwen daarentegen wordt niet moeilijk gedaan, zeker niet als je als trio naar binnen gaat met een bevriend stel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *