Le2et2 – Wat is dat?

Le2et2 Sauna

Le2et2 (spreek uit als le deux et deux, of als 2+2 door toeristen) is een sauna voor swingers en ruimdenkende mensen op het naturistenterrein van Cap d’Agde in Port Ambonne.

Hieronder volgen een aantal van de meest gestelde vragen over sauna le2et2 . Deze informatiepagina is anders opgezet dan de overige pagina’s.
Alle vragen worden direct onder de vraag beantwoord, omdat het korte antwoorden zijn en voor alle drie de sauna’s ook dezelfde vragen zijn (wel met andere antwoorden).
Per sauna hebben we dus een aparte pagina en deze gaat over: “Le 2 et 2”.
 

Mogen singles ook naar binnen in Le2et2?
Alleenstaande mannen hebben helaas geen toegang tot sauna Le 2 et 2. Alleengaande vrouwen zijn uiteraard wel welkom en hebben gewoon toegang tot de sauna faciliteiten en het overige vermaak.
 

Wat is de toegangsprijs van sauna Le2et2?
De toegang bedraagt € 35 voor koppels en € 10 voor alleenstaande vrouwen. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat je na 22:00 vijf euro meer betaald.
 

Wat zijn de openingstijden van de sauna 2+2?
De Le2et2 sauna is geopend:
Vanaf 1 mei tot en met 30 september:
– Elke dag van 14:00 tot en met 02.00

Vanaf 1 oktober tot en met 30 april:
– Vrijdag en zaterdag van 20.00 tot 01:00
– Zondag van 14:00 tot 21:00
 

Waar bevindt zich de sauna precies?
De locatie van Le2et2 is in Port Ambonne, schuin tegenover een ingang van het open lucht zwembad.
Komt u vanaf het einde van de haven Port Ambonne in (met links de supermarkt), loopt dan met de ronding mee van het zwembad en aan bijna het einde ziet u aan de linkerkant Le2et2.

Komt u vanaf Heliovillage. Loop dan helemaal rechtdoor en passeer aan de linkerkant de dokterspost en de slijterij tot u niet verder kunt doorlopen. Ga dan naar links en direct aan uw linkerhand ligt de sauna.

Komt u vanaf de kant van MelRose Port Ambonne in, dan is het slechts een klein stukje rechtdoor lopen en ziet u rechts direct sauna Le2et2 liggen.
 

Wat kan ik ongeveer binnen in Le2et2 verwachten?
Nadat u heeft betaald en per persooon een handdoek en sleutel heeft ontvangen, wordt van u verwacht dat u zich helemaal uitkleedt en uw kleding in een locker opbergt. Binnen treft u een bar en wat zit-gelegenheden. Verder zijn er een aantal verschillende sauna’s, douches en een klein jacuzzi bad. Voor de rokers is er ook een aparte rookruimte.

Verder bestaat de sauna voor een heel groot deel uit bedjes, waarop mensen kunnen uitrusten ;), maar die voornamelijk worden gebruikt om sex te hebben met elkaar en om aan partnerruil te doen met andere koppels.
Veel mensen komen dan ook niet voor de sauna maar uitsluitend om andere swingers te ontmoeten. En in feite is dit gewoon een soort van parenclub en we gaan ervan uit dat 90% van de mensen binnen ook swingers zijn.

Vanuit Le2et2 is er ook een mogelijkheid om een saunacomplex ernaast te bezoeken namelijk de sauna Histoires d’Ô.
Dit kan interessant zijn als je op zoek bent naar een alleenstaande man, want die worden niet toegelaten in le deux et deux maar wel in Histoires d’Ô. Omgekeerd is het niet mogelijk om zomaar vanuit Histoires d’Ô door te lopen naar Le2et2. Alleen als je een stel bent, kom je binnen, anders heb je pech.

In het hoogseizoen kan het op regenachtige dagen en in de avonden behoorlijk druk zijn in Le2et2, zodanig dat er nauwelijks nog een vrij bedje te vinden is. Het publiek wat er omkomt in van alle leeftijden. Zowel jong als oud in aanwezig en de sfeer is goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *