Swingers club Glamour in Cap d’Agde

Glamour of beter gezegd Le Glamour is een bijzondere swingersclub waaraan we een aparte FAQ pagina wijden. Deze club is bekend in heel Frankrijk en ver daarbuiten. De grootste reden hiervoor is waarschijnlijk, dat dit de eerste plek ter wereld was, waar op grote schaal naakte schuimparty’s werden georganiseerd, welke in feite massale seksfeesten zijn.

En ook anno 2016 is le Glamour nog steeds de enige plek ter wereld die er een beetje toe doet, als het gaat om de mousse party, (Mousse is Frans voor schuim).
Men heeft wel geprobeerd het concept van de naakte schuim parties op andere plekken te kopiëren, maar het aantal mensen wat daar komt is niet te vergelijken met de grote hoeveelheid swingers die in Cap d’Agde de foam party bezoeken.

Zo’n schuimparty is eigenlijk alleen leuk als er voldoende mensen zijn, indien er anderhalf man en een paardenkop binnen is, dan valt er niet veel te zien en zal je de schuimparty ruimte zeer klein moeten houden om nog enigszins contact met elkaar te krijgen op de dansvloer. Gelukkig heeft Le Glamour dit probleem niet, integendeel. Als sinds 2009 zijn de schuimparty’s in Glamour een zeer grote hit.

Maar de club is niet alleen overdag open, ook ‘s avonds kan je in deze club veel swingers vinden en wordt er binnen in deze club veel sex bedreven.

Ondanks de bekendheid en dat deze club met name in het weekend zeer druk wordt bezocht, is de swingersclub niet te vergelijken met een tent zoals bijvoorbeeld Fun4two of Fata Morgana. De Nederlandse standaard voor goede swingersclubs ligt duidelijk een paar treetjes hoger op bijna elk aspect. Toch mag dit de pret niet drukken. Indien je een liefhebber bent van erotiek, flirten, dansen, swingen, partnerruil, gewaagde kleding, bloot en openlijke sex, kan je hier zeker aan je trekken komen.

Binnenkort volgt hier de FAQ over Le Glamour.