Wat is de locatie van de blote poolparties?

Waar worden de naakte poolparty’s van Cap d’Agde gehouden?

De locatie en frequentie van de naakte poolparty’s is elk jaar weer een soort van verrassing. De eerste jaren was het één keer per week in Le Jardin de Babylone. Vervolgens een aantal jaren twee keer per week, waarvan één maal in Babylone en éénmaal in Le Jardin d’Eden.
En in 2015 tenslotte, werd het intieme zwembad feestje vanaf medio juli uitsluitend nog in Babylone georganiseerd, hetgeen een verrassende keuze is, omdat de binnenruimte en het zwembad bij Babylone veel kleiner is dan bij Eden.

Voor 2022 is het ons op dit moment nog niet bekend waar de naakte poolparties zullen worden gehouden. Ons vermoeden is dat er dit jaar weer meer poolparty’s georganiseerd zullen worden in Eden vanwege de ruimere omvang en overige facilitaire zaken, maar het is een beetje gissen, want in 2021 was er een probleem met de vergunning. Eden zou niet veilig genoeg zijn geacht bij calamiteiten, dus geen feesten en zelfs de bar moest dicht blijven.

Zodra wij hier meer zicht op hebben, zullen wij dit direct vermelden op deze pagina en op de Cap d’Agde nieuws pagina.

Voor de stellen die niet weten waar Babylone en Eden liggen, volgt hier een korte omschrijving.

Kom je van buiten het naturistenterrein, dan is Babylone direct na de slagbomen ,links de grote parkeerruimte op en daar ziet u twee hotels. Natureva Spa is het eerste gebouw wat u ziet. Rechts daarvan ziet u het iets lagere gebouw van Le Jardin de Babylone.
Komt u, zoals de meeste andere swingers stellen van binnen het naturisten terrein dan kunt u richting de uitgang lopen en dan vlak daarvoor naar rechts het grote parkeerterrein op (of binnendoor langs de camping afhankelijk vanaf welke kant u komt).

Het andere hotel waar tot nu toe regelmatig de schuimparty wordt georganiseerd is dus Le Jardin d’Eden. Indien u niet op het naturistenterrein verblijft, kunt u het best even de weg vragen bij de slagbomen of onze plattegronden pagina bezoeken (die pagina is nog in ontwikkeling). Voor de mensen die wel in het naturistendorp verblijven. Eden ligt in de binnenring van Heliopolis tussen het strand en le Glamour enerzijds en het winkelcentrum anderzijds.

U vindt de ingang van Eden naast het kleine betaalde parkeerterrein.
Wij wensen u veel poolparty fun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *