Naakt lopen in Cap d’Agde

In de loop der jaren hebben we veel vragen gekregen over het nudisme / naturisme in Cap d’Agde. Gebleken is dat er nogal wat verwarring is over het feit of naakt zijn in Cap d’Agde verplicht is of niet.

Met name swingers die wel van partnerruil houden met andere swingers, maar het niet zo zien zitten om de hele dag verplicht naakt te recreëren, maken zich hierover nogal eens grote zorgen. Echter dit is grotendeels ten onrechte.

Let wel, je verblijft hier op het grote naturisten terrein van Europa. In Cap d’Agde is dus heel veel bloot te zien. Indien je niet van blote mensen houdt, dan is dit waarschijnlijk niet de slimste plek in de wereld voor jou om naar toe te gaan, maar op veruit de meeste plekken van het naturisten terrein is het niet verplicht om naakt te zijn. Met uitzondering van een aantal plekken waar het naakt lopen juist wel moet.

Op deze pagina zullen we kort uitleggen, waar het verplicht is om naakt te zijn in het naturistendorp van Cap d’Agde. Op welke plekken je naakt mag zijn en op welke plekken juist niet. Ook zullen we vragen beantwoorden gerelateerd aan uit eten gaan in restaurants en tot welke tijdstippen naakt lopen mogelijk is.

Binnenkort wordt hier de volgende vragen behandeld over naakt lopen in Cap d’Agde:
– Is naakt verplicht?
– Waar mag ik naakt lopen?
– Waar mag ik niet naakt zijn?
– Waar moet ik naakt zijn?
– Mag ik ook ‘s avonds naakt zijn?
– Mag ik met piercings naakt lopen?
– Mag ik ook sex hebben waar ik naakt mag zijn?