Welke hotels en vakantie accommodaties zijn ook voor singles

Welke hotels en vakantie-accommodaties zijn geschikt voor singles.

Verreweg de meeste vakantie-accommodaties in het nudistenresort van Cap d’Agde zijn ook gewoon boekbaar voor singles. Dit geldt zo ongeveer voor alle appartementen, studio’s, villa’s en plekken op de camping. We adviseren wel altijd bij het boeken expliciet te vermelden dat je als single komt. Dus zelfs als je slechts één naam invult, vermeld je ook in het opmerkingenveld, dat je alleen komt in het Engels of bij voorkeur in het Frans. Zorg dat je hiervan een bewijs hebt in de vorm van een printscreen en neem deze ook mee naar Cap d’Agde. Mochten er ooit problemen komen dan is het niet jouw probleem, jij hebt dit bij boeken namelijk goed aangegeven en hebt hiervan een bewijs. Maar in vrijwel alle gevallen is het sowieso geen probleem. Echter let wel op bij sommige hotels, want daar kan het wel problemen geven.

Hotels waar je wel kunt boeken als single zijn: Hotel Natureva Spa en Hotel Oz’Inn (Geef wel expliciet aan dat je alleen komt in de opmerkingen).

Dit zijn geen speciale hotels voor singles, want het merendeel van de aanwezigen hier zijn koppels (meestal swingers). Maar singles kunnen hier ook boeken.

Met name het relatief jonge Natureva Spa Hotel heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooral ook als je kijkt naar het aantal vierkante meter wat je krijgt per euro. Ook is dit het enige hotel met een sauna en een groot binnen zwembad, waar je als hotelgast gratis kunt zwemmen en contact kunt leggen met andere hotelgasten. Verder zijn er nog tal van verschillende soorten massage’s mogelijk, waar uiteraard wel extra voor betaald moet worden. Tevens is vermeldenswaardig, dat dit hotel een eigen fitness center heeft, welke ook weer gratis is voor hotelgasten. Let wel op dat als je in het hoogseizoen boekt, je meestal alleen van zaterdag tot zaterdag kunt boeken. 7 dagen, 14 dagen 21 dagen, etc. anders krijg je een melding dat er geen plek meer is.

Als single heb je dus genoeg verschillende vakantie accommodatie mogelijkheden om uit te kiezen en je zit eigenlijk nooit verder dan ± 6 minuten lopen van het naaktstrand en dat lopen kan je, als je dat leuk vindt, ook lekker in je blote kont doen, want je zit niet voor niets op een nudisten terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *