Kan ik veilig mijn kinderen meenemen?

Is het verstandig mijn kinderen mee te nemen naar het naturistendorp in Cap d’Agde?

Dit is een afweging die iedereen voor zichzelf moet maken. Vroeger waren wij van mening dat dit beter was van niet. Echter we hebben ook veel contact gehad met ouders, die dit wel deden en hier geen negatieve ervaringen mee hebben. Er zijn wel een aantal plekken die je beter kunt mijden.

Indien jullie besluiten, jullie kinderen mee te nemen naar het naturisten dorp van Cap d’Agde, dan is waarschijnlijk de camping het meest geschikt.
De naakt camping heeft duidelijk een andere atmosfeer dan de rest van het naturisten terrein. De regels zijn hier veel strikter en er is veel meer beveiligingspersoneel, die let op allerlei foute zaken en zaken die in strijd zijn met het reglement.

Openbare sex zul je hier niet vaak tegenkomen. Het is geen garantie dat het helemaal niet gebeurd. Maar de kans dat je hiermee op klaarlichte dag wordt geconfronteerd is zeer klein. Op de camping zijn relatief veel kinderen van allerlei leeftijden, die daar spelen, fietsen en alle dingen doen die kinderen van die leeftijden doen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de kids.
Er is zelfs een schuimparty voor de kleintjes, echter dat is uiteraard natuurlijk wel een normale schuim party en op geen enkele manier te vergelijken met de schuimparty voor volwassenen.

Kortom op de camping kan je af en toe het nog het idee hebben, dat je op een normale naaktcamping bent beland. We hebben zelfs wel eens een stel gesproken, die hier in het verleden op de camping was geweest en totaal geen idee had dat hier zoveel swingers aanwezig waren.

Want, vergis u niet, ook op de camping zijn heel veel swingers aanwezig, dat kunt u van ons aannemen.

Keurig uitziende stellen met kinderen, waarvan je het nooit zou verwachten, kom je dan ineens tegen op de schuimparty en zijn net zo aktief als de rest en dan is snel zichtbaar dat deze mensen ook “gewoon” aan partnerruil doen.
De kinderen zijn dan ondergebracht bij vrienden die soms ook swingers zijn en de volgende dag wordt het omgedraaid en kan het andere stel gaan swingen, terwijl de kids dan verblijven bij het stel wat gisteren aan het feesten was. Met een beetje planning en hulp van vrienden, is het mogelijk deze werelden te combineren. Wij hebben er verder geen oordeel over, als het werkt, dan werkt het.

Uiteraard zijn zeker niet alle families of aanwezigen op de naakt camping swingers. Integendeel, we denken dat van alle area’s binnen het naturistenterrein, veruit de meesten nudisten en naturisten op de camping zitten.

Daarnaast zie je ook genoeg families met kinderen die niet op de camping zitten, maar elders op het naturistenterrein. Schijnbaar geeft dit geen problemen, want sommige mensen zie je jaar in jaar uit terugkomen en als er veel negatieve ervaringen waren, dan zouden zij dit niet doen.

Zaken die je als ouders uiteraard wel moet vermijden zijn openbare plekken waar wel publiekelijk seks plaatsvindt, zoals het swingers strand en de duinen. Ons advies is om hier heel ver van vandaan te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *