Swingers in Cap d’Agde

Cap d’Agde staat vooral bekend een naturistendorp te zijn en geen swingers dorp.
Zestig jaar geleden besloot de familie Oltra een naakt camping te gaan openen in Cap d’Agde. Deze camping was speciaal bedoeld voor naturisten en nudisten die ervan hielden hun vakantie naakt te vieren in een tent of caravan. Swingers bestonden in die tijd nog niet, althans het woord swinger is pas in de zeventiger jaren uitgevonden in de Verenigde Staten, laat staan dat deze mensen te vinden waren in Cap d’Agde. Wellicht zijn er wel een aantal mensen geweest die in die tijd aan partnerruil deden maar dit aantal was verwaarloosbaar in 1956 en in de daarop volgende jaren. En als het gebeurde was het stiekem.

Waar het precies fout is gegaan, is niet precies te zeggen. Althans fout voor de naturisten en nudisten, want op enig moment zijn de swingers neergestreken in Cap d’Agde en deze zijn nooit meer weggegaan. In onze optiek zijn de nudisten en naturisten ook aan de verliezende hand ten opzichte van de swingers. De eerste groep is vaak toch op leeftijd en wordt op een gegeven moment te oud om nog te komen.

Zelf hebben wij het gevoel dat Cap d’Agde elk jaar wat meer een swingers resort wordt en elk jaar wat minder een naturisten resort. Je hoeft niet over uitzonderlijke rekencapaciteiten te beschikken om in te zien dat er over een jaar of 10 nauwelijks nog naturisten en nudisten van het eerste uur meer rond kunnen lopen in Cap d’Agde. De aanwas van nieuwe nudisten en naturisten in Cap d’Agde is niet bijzonder groot, omdat in de naturisten wereld goed bekend is wat er zich in Cap d’Agde afspeelt op swingers gebied en naturisten houden niet van openlijke sex en al helemaal niet van de sexuele losbandigheid en feesten die samengaan met het swingen.

Door de naturisten en nudisten is in de afgelopen decennia heel veel geklaagd bij de overheden, echter dit heeft weinig succes gehad. Achterliggende reden is waarschijnlijk dat swingers over het algemeen heel veel geld uitgeven tijdens hun vakantie, terwijl naturisten en nudisten juist zo weinig mogelijk geld willen uitgeven. Kortom aan de swingers wordt veel meer verdiend en een groep waar je goed aan verdient, die schop je niet snel van je terrein af, want dan lopen de inkomsten snel achteruit.

Waarom gaan zoveel swingers naar Cap d’Agde?
Ieder jaar gaan tienduizenden swingers naar Cap d’Agde om daar te feesten. Waarom gaan al deze swingers naar Cap d’Agde. Wat is daar te doen voor deze liefhebbers van partnerruil en wat is er zo speciaal aan die plek dat swingers van over de hele wereld naar deze plaats (blijven) toekomen? Een reden is dat juist de aanwezigheid van zoveel swingers weer veel andere swingers aantrekt. Maar dat is lang niet de enige reden.
Verder…
 

Uit welke landen komen de swingers in Cap d’Agde?
Swingers die je tegen komt in Cap d’Agde komen werkelijk van alle gaten en uithoeken over de hele wereld. Waarschijnlijk zijn er weinig landen te vinden waar vandaan nog nooit stellen naar Cap d’Agde zijn gekomen. Wel zijn er duidelijk een aantal nationaliteiten die er bovenuit uit steken (waaronder Nederlanders en Belgen).
Verder…
 

Hoe kom je in contact met andere swingers in Cap d’Agde?
In Cap d’Agde zijn er diverse mogelijkheden voor swingers om in contact te treden met andere stellen die voor partnerruil naar Cap d’Agde zijn gekomen. En voor de meeste koppels is dat toch een zeer belangrijk onderdeel van hun vakantie. Nudisme is meestal bijzaak, sterker nog er zijn ook genoeg swingers die het naakt lopen voor lief nemen of zelfs helemaal niets vinden. De vraag is nu hoe kan je een ander swingers stel vinden die met jullie sex willen hebben?
Verder…
 

Wat zijn goede swingers dating sites voor Cap d’Agde?
Het vooraf contact leggen via swingers dating sites is een zeer effectieve manier om andere swingers te ontmoeten. Dit geldt zowel in Nederland voor het maken van afspraken voor privé parties of swingers-club-dates. Maar dit geldt in hoge mate ook voor swingers vakanties zoals in Cap d’Agde.
Al maanden voordat jullie op vakantie gaan kunnen jullie rondkijken naar andere interessante stellen die voor partnerruil naar Cap d’Agde gaan en op deze wijze kan al een voorselectie worden gemaakt van leuke swingers, waar je later veel plezier mee kan hebben.
Verder…
 

Staat jouw vraag over swingers in Cap d’Agde niet op deze site, laat dan een reactie achter of mail ons.

Laatst bewerkt op 3 maart 2016