Swinger hotels Cap d’Agde

Binnen de vakantie accommodaties nemen sommige hotels toch wel een hele speciale rol in. Omdat het aanbod en de regels voor de meeste hotels voor swingers of naturisten behoorlijk verschillen, zullen wij dit apart per hotel toelichten. Ook de prijzen variëren enorm. Wil je gelijk rondkijken op onze boekingspagina of direct online boeken? Klik dan hieronder:
Direct Online Vakantie Boeken Naar Cap d’Agde

Sinds 2007 is er qua hotel aanbod veel veranderd in Cap d’Agde. In korte tijd zijn er meerdere grote hotels bijgekomen. Tot die tijd was er eigenlijk maar 1 klein hotel en die was/ is redelijk gedateerd. Met de komst van de nieuwe hotels valt er wat te kiezen, maar de prijzen zijn ook enorm hoog en richt zich duidelijk op een bepaald publiek. In het hoogseizoen kost de goedkoopste hotelkamer ruim € 200 per nacht en de duurste kan oplopen tot rond de € 500 per nacht. Dit zijn enorme bedragen en is het ons inziens, lang niet altijd waard.

Sommige hotels staan bekend staan als zogenaamde swingershotels. Dit heeft als voordeel dat je rondom het zwembad openlijk sex kunt hebben, terwijl het personeel er onverstoord tussen doorloopt om mensen te bedienen van hun drankjes. Op zich heel leuk allemaal, maar er kleven ook wel een paar nadelen aan. De prijzen van de swingers hotels en de drankjes zijn zeer hoog. Menig gast krijgt achteraf de schrik van hun leven als ze de consumptie rekening gepresenteerd krijgen van wat ze gegeten en gedronken hebben rondom het zwembad en sommige gasten betwijfelen de rekening ook.

Daarnaast te vaak sex om je heen zien kan ook gaan vervelen. Als je elke dag, de gehele dag mensen hoort kreunen en ziet neuken, gaat dit heel snel vervelen. Ook al ben je nog zo geil van jezelf er komt een moment dat je denkt, moet dat nu echt? Vooral als je zelf net met een kater wakker wordt of op het moment dat je probeert te genieten van je lunch of diner.

Vergelijk het met een lekkere taart.
Taart eten is heel lekker, maar de hele dag taart eten, iedere dag gedurende een hele week of langer, gaat vervelen en is niet lekker meer. Het wordt gewoon too much.

Hieronder gaan we een overzicht maken van welke hotels in het Cap d’Agde naturistendorp aanwezig zijn, welke hotels voor swingers zijn, welke hotels voor naturisten zijn en hoe het in grote lijnen daar binnen werkt.
De verwachting is dat dit uiterlijk in mei 2016 gereed is.

Wil je rondkijken op onze boekingspagina of direct online boeken? Klik dan hieronder:
Direct Online Vakantie Boeken Naar Cap d’Agde

Laatst bewerkt op 4 maart 2016