Hoe ontstaan privé parties voor swingers

Hoe ontstaan privé parties voor swingers in Cap d’Agde?

Privé parties voor swingers kunnen op velerlei wijzen ontstaan. Ten eerste kunnen ze geheel spontaan optreden. Swingers stellen kunnen elkaar toevallig ontmoeten in diverse gelegenheden, zoals in een swingers club, swingers bar, op de schuimparty, op het strand in de sauna, op een meet en greet in eden, babylon of melrose, etc. Heel vaak zijn dit twee stellen die naar elkaars privé appartement of studio gaan om nog een drankje te nemen en daarna aan partnerruil te gaan doen. Maar dit kunnen ook drie of meer stellen zijn, die spontaan gaan daten met elkaar. Vooral op de schuimparty ontstaan er vaak groepen van een aantal swingers koppels die gezamenlijk vanaf de schuimparty vertrekken naar een privé accommodatie en daar een leuke after sexparty houden.

Naast de spontane partnerruil privé dates, zijn er ook privé party’s voor swingers die min of meer van tevoren worden aangekondigd. Het kan zijn dat je hiervoor een uitnodiging krijgt om bijvoorbeeld vanavond of morgen avond in een bepaald appartement, studio of villa langs te komen, omdat hier een privé swingers party wordt georganiseerd. Ook kan het zijn dat dit wordt aangekondigd op een swingers site zoals evenflirten, sdc of op onze site bij de agenda.
Sommige parties zijn slechts voor enkele koppels maar het kan ook zijn dat er tientallen koppels aanwezig zijn. Dit is mede afhankelijk van de grootte van de vakantie-accommodatie, want deze zijn over het algemeen in Cap d’Agde niet heel erg ruim. Doorgaans is het wel zo dat je niet zomaar binnen kunt komen wandelen op een privé party. De naam zegt het al, het zijn echte privé party’s bij mensen thuis (althans in hun vakantiehuisje) en niet openbaar en daarmee dus niet voor iedereen toegankelijk. Je moet dus ofwel een uitnodiging hebben gehad, ofwel contact hebben gehad of het goed is dat jullie ook komen, anders is de kans heel groot dat de deur gesloten blijft voor je.

Tenslotte zijn er ook nog de privé parties die eigenlijk min of meer gewoon een swingers date zijn. Swingers regelen van tevoren vaak al in Nederland. via een swingers dating site een afspraak met een stel om elkaar in Cap d’Agde te ontmoeten. Eenmaal in Cap d’Agde zoeken ze met elkaar contact via de swingers dating website, sms of Whatsapp/ Viper om een privé party te regelen, waarbij het ene stel dus op bezoek gaat bij het andere stel. Ook hier kan het voorkomen dat het om meerdere stellen tegelijk gaat maar doorgaans is dit een 1 op 1 date, dat wil zeggen een 2 op 2 date want bij klassieke partnerruil zijn uiteraard minimaal vier mensen bij betrokken. Maar het komt ook regelmatig voor dat er meerdere stellen tegelijk afspreken op een privé locatie.

Hoe de privé party ook wordt georganiseerd maakt niet zoveel uit: je gaat er niet alleen heen voor een drankje. Je kan rekenen dat er veel wordt gesexed en geswingd.

Wil je zelf een party organiseren dan kan je dus via de hierboven genoemde website dit aankondigen en/of van tevoren met een aantal andere swingers koppels die naar Cap d’Agde gaan contactgegevens uitwisselen. Mocht je het idee hebben dat je het wat groter wil aanpakken en een party-locatie wilt huren in Cap d’Agde op het naturistenterrein, dan kunnen we jullie meedelen dat dit niet gaat lukken. De mensen die het daar voor het zeggen hebben, staan geen concurrentie toe en zullen hieraan niet meewerken. Blondonblond, een bekende swingers party organisator, heeft dit in het verleden ook veelvuldig geprobeerd, maar moest uiteindelijk uitwijken naar een locatie buiten het naturistenterrein van Cap d’Agde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *